Kirkkonummella onnistuneet digiRekryfestarit 2021 – paikalla oli parisataa osallistujaa

13.04.2021 12:42

Kategoria: Työllisyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Yrittäjyys

Kirkkonummen kunta ja TE-toimisto järjestivät yhteistyössä Kirkkonummen ensimmäisen digitaalisen rekrytointitapahtuman keskiviikkona 7.4.2021

Tapahtuma keräsi virtuaaliseen tapahtumaan sähköiselle verkostoitumisalustalle hienosti yhteensä noin 200 työnantajaa ja työnhakijaa. Kokemukset kolmen tunnin mittaisesta tapahtumasta olivat myönteisiä.

Päälavalla ja ständeillä ns. showroomeissa kuultiin tietoiskuja muun muassa työnhausta, opiskelusta Omniassa tai Axxellissa, nuorille tarkoitetusta työnhakua tukevasta Ohjaamo-palvelusta, yli 30-vuotiaille kirkkonummelaisille työnhakijoille tarjolla olevista Vauhdittamo-hankkeen palveluista sekä Työllistymispalvelut Toimarista.

Virtuaalisia ständejä oli kolmisenkymmentä ja esillä oli monipuolisesti eri työnantajatahoja, esimerkiksi Varuboden-Osla Handelslag, Niemi Palvelut Oy sekä Attendo Oy. Lisäksi yrittämisestä kiinnostuneilla oli mahdollisuus kuulla ja keskustella mm. kevytyrittämisestä YritysEspoon asiantuntijoiden kanssa. Ständeillä työnhakijoilla ja työnantajilla oli mahdollisuus tavata ja sopia jopa kahdenkeskisiä tapaamisia. 

Suunnitelmissa on, että vastaava tapahtuma tullaan järjestämään syksyllä uudelleen.

Lisätietoja: tyollisyys(a)kirkkonummi.fi

digirekryfestarit tunnuskuva