Kirkkonummella lukuvuosi 2019–2020 alkaa torstaina 8.8.2019

31.07.2019 09:22

Kategoria: Nuoret Opetus Koulut Lapset

Toivotamme kaikki oppilaat ja opiskelijat tervetulleiksi aloittamaan oppimisen kuntamme esiopetuksessa, kouluissa ja lukioissa.

Suurin osa kouluista aloittaa torstaina klo 9. Tarkat kellonajat sekä tiedot koulujen lomista löydät täältä.

Uusi oppilashallintajärjestelmä

Elokuun alussa otetaan käyttöön uusi oppilashallintajärjestelmä Wilma. Huoltajien tulee luoda tunnukset uuteen järjestelmään. Tunnukset voi luoda 1.8.2019 alkaen. Lue lisää järjestelmästä ja tunnusten luomisesta. 

Wilma otetaan käyttöön myös esiopetuksessa pedagogisten asiakirjojen osalta. Huoltajat saavat silloin erikseen tietoa Wilmaan kirjautumisesta.

Koulukuljetukset

Kuljetusoppilaista suurin osa käyttää joukkoliikennettä (HSL). Oppilaat saavat matkakortin oman koulun kansliasta jo ennen koulun alkua. Lisäksi koulukuljetuksia hoitavat Taxia, Kajon, First Profit ja EKT. Koulukuljetusten tilausliikenteen oppilaiden huoltajille lähetetään noutoajat ja paikka tekstiviestillä viikon 31 lopussa. Lisätietoja kuljetuksesta saat nettisivuilta tai sähköpostitse osoitteesta koulukuljetus@kirkkonummi.fi.

HSL:n bussit siirtyvät Kirkkonummella talviaikatauluihin jo 8.8.2019.

Esiopetukseen osallistuvalla oppilaalla maksuttomuus tarkoittaa huoltajille myönnettävää avustusta lapsen kuljettamiseen tai saattamiseen ja se on aikuisen sisäisen joukkoliikenteen kuukausilipun suuruinen. Lue lisää esiopetuksen kuljetuksista.

Eritysruokavalio

Jos oppilas noudattaa erityisruokavaliota, siitä pitää tehdä ilmoitus ruokapalveluihin. Lomake tulee täyttää joka vuosi.

Poika kävelee kouluun reppu selässä