Kirkkonummella jälleen kerran onnistuneet digiRekryfestarit – paikalla oli lähes 250 osallistujaa

26.11.2021 15:10

Kategoria: Ohjaamo Työllisyys Vauhdittamo Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Yrittäjyys

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo sekä Life in Kirkkonummi ja Uudenmaan TE-toimisto järjestivät yhteistyössä Kirkkonummen toisen digitaalisen rekrytointitapahtuman torstaina 25.11.2021.

Tapahtuma keräsi virtuaaliseen tapahtumaan sähköiselle verkostoitumisalustalle hienosti yhteensä lähes 250 työnantajaa ja työnhakijaa. Kokemukset viiden tunnin mittaisesta tapahtumasta olivat myönteisiä.

Päälavalla ja ständien videohuoneissa kuultiin mielenkiintoisia puheenvuoroja muun muassa työnhausta, opiskelusta, yrittäjyydestä, nuorille tarkoitetusta työnhakua tukevasta Ohjaamo-palvelusta ja yli 30-vuotiaille kirkkonummelaisille työnhakijoille tarjolla olevista Vauhdittamo-hankkeen palveluista. Työnantajat pääsivät kertomaan tarjolla olevista työllistymismahdollisuuksistaan.

Virtuaalisia ständejä oli kolmisenkymmentä ja esillä oli monipuolisesti eri työnantajatahoja: Kirkkonummen kunnan ikäihmisten palvelut, puhtaus- ja ruokapalvelut ja varhaiskasvatus, Espoon kaupunki, Rannikkoprikaati, Varuboden-Osla, Kirkkonummen Huolto Oy, Attendo Hakami Oy, Niemi Palvelut Oy, SPR Espoon Kontti-kierrätystavaratalo, Nesenta Oy, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy, Henkilöstöpalvelu HIRMU, Jobinno Oy, Securitas Oy, Hedengren Direct ja JYSK.

Lisäksi yrittämisestä kiinnostuneilla oli mahdollisuus kuulla ja keskustella mm. kevytyrittämisestä YritysEspoon asiantuntijoiden kanssa. Ständeillä työnhakijoilla ja työnantajilla oli mahdollisuus tavata ja sopia jopa kahdenkeskisiä tapaamisia.

Lisätietoja: tyollisyys(a)kirkkonummi.fi

Kirkkonummen digiRekryfestarit