Kirkkonummella hyvät edellytykset etäopetukseen

17.03.2020 18:05

Kategoria: Koulut Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Koronatilanne Lapset Nuoret

Kirkkonummen perus- sekä lukio-opetuksen sähköinen ympäristö mahdollistaa @edu -tunnuksilla opiskelun ajasta ja paikasta riippumatta. Oppilaiden käyttäjätunnuksella kirjaudutaan opetuksen ja oppimisen palveluihin Edison -ympäristön kautta. Opetusta ja ohjeistusta voidaan toteuttaa Wilma-, o365-, Googlen G-Suite- sekä Qridi -ympäristöissä. Opetus ja oppiminen onnistuu kaikilla ICT-laitteilla, joissa on internetyhteys.

Opettajille on lähetetty edellisellä viikolla ohjevideoita ja suomen- sekä ruotsinkielistä materiaalia ja tukisivustoja opetuksen järjestämiseksi. Materiaali on tuotettu Kirkkonummen opetuksen tutoreiden voimin.

Oppilaiden huoltajille on jo lähetetty Wilman kautta tarkempia tietoja opetuksen järjestämisestä 18.3.-13.4. ajalla. Lisäohjeita lähetetään jatkossa aina tarpeen mukaan.

Sivistys- ja vapaa-aikapalvelut 17.3.2020

kirkkonummen majakka