Kirjastotalo Fyyrissä tapahtuu avajaispäivänä

30.09.2020 12:36

Kategoria: Kirjasto Fyyri Musiikkiopisto Lapset

Kirkkonummen kirjastotalo Fyyri avataan perjantaina 9.10. klo 9 avajaisfanfaarin saattelemana. Kirkkonummen musiikkiopiston puhaltajat esittävät Kirkkonummi-fanfaarin, jonka on säveltänyt musiikkiopiston käyrätorvensoiton ja musiikin perusteiden opettaja Hanna Nikamaa.

Pitkin avajaispäivää Fyyrissä on luvassa pienimuotoista ohjelmaa. Kello 9–12 muskariluokassa opettaja Riikka-Tiina Rahikainen kertoo tulevista muskareista ja jaossa on muskarimainoksia. Duo Kallbådanin syyskonsertti on vuorossa kello 17 tapahtumasalissa. Duon muodostavat pianistit Verna Niskakangas ja Pekko Aakko. Avajaispäivän musiikkiohjelma huipentuu kello 18 tapahtumasalissa alkavaan kamarimusiikkikonserttiin. Esiintyjinä on musiikkiopiston oppilaita ja juontajana toimii Titta Kalaja.

Asukaspuiston osalta avajaispäivää vietetään merellisessä tunnelmassa. Kartta johdattaa perheet tutustumaan omassa tahdissa taidepajaan, satutilaan, pajakeittiöön ja medialeikkihuoneeseen.

Kirjaston henkilökunta on avajaispäivänä jalkautunut Fyyriin ja esittelee tiloja ja toimintoja. Uudessa kuntalaisten olohuoneessa on saman katon alla monta toimijaa: pääkirjasto, asukaspuisto, nuorisotila, musiikkileikkikoulu ja kahvila.

Tulethan Fyyriin vain terveenä ja noudatat turvavälejä sekä hyvää käsihygieniaa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Otamme valokuvia avajaispäivänä.

Tervetuloa ihmettelemään, kysymään ja ihastumaan!

Kirjastotalo Fyyri