Kirjastossa leikitään ja lorutellaan yhdessä

12.02.2018 14:36

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen pääkirjaston satutunnit jatkuvat hiihtoloman jälkeisellä viikolla, ja ne pidetään lasten- ja nuortenosasto Mestassa (os. Kirkkotallintie 2). Tiistaisin klo 10 kokoonnutaan yhteen kuuntelemaan noin 3–6-vuotiaille lapsille suunnattuja satuja. Satutunnin jälkeen klo 11 vauvat vanhempineen ovat tervetulleita laululoruihin laulamaan ja leikkimään niin perinteisiä kuin uusiakin loruja. Kevään ensimmäinen kerta on 27.2., ja vetäjänä toimii Sirkka Suni.

Ruotsinkieliset satutunnit Mestassa alkavat perjantaina 2.3. Helena Antfolk lukee satuja 3¬–6-vuotiaille lapsille klo 9.30 alkaen, minkä jälkeen 1–3 -vuotiaat lapset pääsevät riimittelemään ja laulamaan yhdessä aikuisen kanssa klo 10.30. Satutunnit pidetään viikoittain. Sekä suomen- että ruotsinkieliset satutunnit pidetään Mestan yläkerrassa, jonne ei ole mahdollisuutta tulla vaunujen kanssa.

Masalan ja Veikkolan kirjastoissa suomenkielisille satutunneille voi osallistua perjantaisin klo 10. Masalan kirjastossa luetaan satuja myös venäjäksi. Venäjänkieliset satutunnit pidetään tiistai-iltaisin klo 18. Hiihtoloman aikana Masalan kirjaston satutunnit ovat tauolla, mutta Veikkolan kirjaston satutunti pidetään normaaliin tapaan. Lähikirjastoissa satuja lukee kirjaston henkilökunta.

Satutäti Sirkka Suni