Kirjasto

Kirkkonummen kunnan kirjasto

Kirkkonummen kirjastoon kuuluvat pääkirjasto keskustassa, lähikirjastot Masalassa ja Veikkolassa sekä kirjastoauto.

Kirjastoauto Ella vierailee päivisin kouluissa ja päiväkodeissa, iltaisin auto palvelee kuntalaisia eri puolilla Kirkkonummea. Ellan aikataulut löydät kirjastoista ja kotisivuilta.

Kirjasto on tukenasi työhön, opiskeluun ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Löydät meiltä monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta eri aihepiireistä. Kirjaston henkilökunta auttaa sinua tiedonhakuun liittyvissä kysymyksissä ja antaa mielellään lukuvinkkejä.

Toimintaohjeet

Kirjastokortin ja henkilökohtaisen PIN-koodin voit hankkia lähimmässä kirjastossa. Kirjasto voi antaa kortin oman kunnan aineistojen lainaamista varten.

Kansalaiset
Kirjastot
keskinäinen toiminta / lainaustoiminta, kirjastopalvelut / kaukopalvelu, kortit / kirjastokortit, kirjastot / yleiset kirjastot, kirjastopalvelut / tietopalvelu, aineistot / kirjastoaineistot, kokoelmatietokannat / kirjastotietokannat
Kirkkonummen verkkokirjasto

Hankkimalla oman pin-koodin voit uusia lainojasi ja varata aineistoa.