Killinmäkeen muuttaminen edistää työllistymispalveluiden toimintaa sekä auttaa ikäihmisten päivätoiminnan kehittämistä

17.12.2020 14:31

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Perusturva

Työllistymisyksikkö Toimarin toiminnot, Ikäihmisten päivätoiminta ja Kuntoutuspalveluiden apuvälinehuolto ovat siirtymässä Killinmäkeen ensi kevään aikana. Kirkkonummen kunnanvaltuusto hyväksyi 16.11. pitämässään kokouksessa Killinmäen tilojen käyttöönottoa koskevan hankesuunnitelman.

Toimarin toiminnot ovat tällä hetkellä sijoittuneet keskustan, Masalan ja Jorvaksen alueilla useampiin tiloihin. -Killinmäkeen muuttamalla toiminnan yhdistäminen edistää taloudellisesti ja sisällöllisesti työllistymispalveluiden toimintaa, ja kunnan tiloja voidaan luovuttaa muuhun käyttöön, kertoo Kirkkonummen työllistymisyksikkö Toimarin johtaja Ulla Railio.

Killinmäen tarjoamat suuremmat tilat antavat hyvät puitteet myös ikäihmisten päivätoiminnan monipuoliseen kehittämiseen. -Tahdomme kehittää ja nykyaikaistaa kirkkonummelaisille ikäihmisille suunnattua päivätoimintaa, ja olemme edenneet kehittämissuunnitelmassa konkreettisiin toimenpiteisiin. Kevään 2021 aikana päivätoiminta pääsee muuttamaan nykyisistä, pienemmistä tiloistaan Metsäpirtistä Killinmäen avarampiin tiloihin, sanoo Kirkkonummen kunnan ikäihmisten tulosaluejohtaja Gun-Lis Wollsten.

-Killinmäkeen muuttaminen mahdollistaa myös päivätoiminnalle lisäarvoa tuovan yhteistyön alkamisen Toimarin kanssa. Killinmäen pihapiirissä on turvalliset ja rauhaisat ulkoilureitit, ja sisätiloissa mahdollistuu erilaisissa pienryhmissä toimiminen, jatkaa Wollsten.

Killinmäki