Kiinteistökorjauksia kesän aikana

26.07.2019 09:18

Kategoria: Sisäilma Opetus Perusturva Koulut Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Useassa kunnan kiinteistössä on tehty sisäilmaa parantavia korjauksia kesän aikana.

Kirkkoharjun koulun ja Porkkalan lukion korjaustyöt ovat loppusuoralla. Kaikissa koulukeskuksen rakennuksissa on tehty korjaussuunnitelman mukaisia tiivistys- ja korjaustoimenpiteitä. Ilmanvaihtokoneet on puhdistettu ja korjattu, ilmanvaihtokanavat puhdistettu sekä ilmamäärät säädetty. Alapohjatilojen tuuletusta on paranettu paremman kosteudenhallinnan saavuttamiseksi. Sadevesijärjestelmä on kuvattu ja avattu ja salaojat puhdistettu. Korjaustyöt ovat edenneet aikataulun mukaisesti.

Heikkilän koululla koulurakennuksen alla kulkevia pohjaviemäreitä on korjattu, ja alapohjasta on poistettu orgaaninen materiaali. Tällä hetkellä alapohjan ilmanvaihtoa parannetaan, ja työt tulevat jatkumaan vielä koulun alettua. Työt eivät häiritse opetusta.

Myös sosiaali- ja terveyskeskuksessa työt etenevät aikataulussa. Tällä hetkellä ilmanvaihtokone uusitaan, ja ilmanvaihtokanavat puhdistetaan ja tiivistetään. Myös välinehuoltotiloihin ja kolmeen hoitotilaan tehdään korjauksia. Ilmanvahitotyöt valmistuvat 31.7, ja sen jälkeen sosiaali- ja terveyskeskuksen toiminta palaa normaaliin.

Kantvikin koulussa keittiön katto ja läpiviennit on korjattu. Samalla on keittiön toiminnallisuutta parannettu. Liikuntasalin kosteusvaurioitunut seinä on kunnostettu. Katon sadeveden ohjaus ja sisääntulojen katokset on korjattu.

Kirkkonummen kunnan majakka-logo