Kevättapahtuma Veikkolan kirjastolla

21.04.2018 10:00 - 21.04.2018 15:00

Kategoria: Kirjasto

Keväinen dekkariaiheinen tapahtuma Veikkolan kirjastolla lauantaina 21.4. Luvassa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin!

Klo 10.05 ja 11.15 Veikkolan kirjaston nuorisoteatterin Haamut-ryhmä esittää osallistavan teatteriesityksen Murha ravintola Punaisessa ruusussa.

Klo 10 ja 11 satutunnit alle kouluikäisille lapsille kirjaston Satukamarissa

Klo 12 paikallinen sarjakuvataiteilija Jari Peltonen kertoo syksyllä ilmestyvästä Kylmälän murhat -sarjakuvadekkaristaan.

Klo 12 alkaen Kirkkonummen-Siuntion sydänyhdistys esittelee toimintaansa. Pisteellä voit myös mittauttaa verenpaineesi.

Klo 12-13 lukukoira Likka tavattavissa lastenosastolla

Klo 13 rikoskirjailija Matti Remes kertoo dekkarikirjailijan työstä. Remes tunnetaan Hankoon sijoittuvista Ruben Waara -dekkareistaan.

Klo 14 dekkarinovelleja Kirjaston ystävien lukemana

Klo 10-15 kollaasiaskartelua poistokirjoista lastenosastolla

Klo 10-14 buffet, josta saa herkkuja pikkurahalla

Pohjois-Kirkkonummen Mannerheimin lastensuojeluliitto kertoo toiminnastaan ja järjestää maksuttomat arpajaiset.

Tapahtuman järjestävät Kirkkonummen kirjaston ystävät ja Veikkolan kirjasto.

Tervetuloa!