Kevään taikaa Veikkolan kirjastolla

17.04.2019 15:11

Kategoria: Kirjasto

Veikkolan kirjastolla otetaan kevät vastaan lauantaina 27.4. klo 10–15 kevättapahtuman merkeissä. Luvassa on monenlaista koko perheen ohjelmaa.

Sään salliessa kirjaston pihalla saadaan nauttia asukaspuisto Veikonvintin järjestämästä koko perheen temppuradasta. Sateen sattuessa luvassa on puolestaan kasvomaalauksia. Partiolaiset paistavat pihalla lettuja ja makkaraa.

Seurakunnan karhut Remu ja Walde lukevat satuja ja kuvakirjoja klo 10–14 kirjaston tunnelmallisessa Satukamarissa. Pohjois-Kirkkonummen MLL:n kevätteemainen askartelupaja on käynnissä koko päivän ajan klo 10–15, ja Kirjaston ystävät ry:n buffetista saa herkkuja pikkurahalla.

Klo 12 kirjaston Rotko-salissa nähdään taikuri Toomas Pitkäsen ihmeellinen taikashow. Temput viihdyttävät taatusti niin aikuisia kuin lapsiakin!

Kirjailijavieraana on veikkolalainen kirjailija ja sanataideopettaja Arja Puikkonen, jonka uusin kirja Liitopoika on ilmestynyt tänä keväänä. Puikkonen kertoo nuortenkirjoista ja niiden kirjoittamisesta klo 13.

Pitkin päivää (klo 9.10, 10.30, 13.30 ja 15) kirjaston alakerrassa nähdään myös Veikkolan kirjaston lapsi- ja nuorisoteatterin esityksiä.

Tapahtuman järjestävät PohjoisKirkkonummen MLL, Kirkkonummen kirjaston ystävät ry, Veikkolan Eräveikot ja Haltiat ry, Kirkkonummen suomalainen seurakunta, asukaspuisto Veikonvintti ja Veikkolan kirjasto.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!