Muuta elämäntapaasi - haku ryhmiin päättyy 7.1.

03.01.2018 12:00

Kategoria: Perusturva

Tähtäimessä pysyvät elämäntapamuutokset, sairauksien ennaltaehkäisy ja kevyempi olo.

Keväällä 2018 Kirkkonummen terveyskeskuksessa jatkuvat elämäntapamuutosryhmät. Haemme motivoituneita henkilöitä uusiin ryhmiin tekemään yhdessä elämäntaparemonttia. Ryhmät kokoontuvat iltapäivisin keskustan (myös Masalan ryhmä) ja Veikkolan terveysasemien tiloissa. Ensimmäiset 2-3 tapaamista ovat kahden viikon välein ja loput 3-4 kertaa kuukaudessa. Ryhmät aloittavat tammikuussa ja päättyvät kesäkuussa 2018. Jokaiseen ryhmään otetaan 10 henkilöä ja ryhmät tapaavat eri teemoin kuusi kertaa.

• Keskusta: perinteinen ja mobiiliryhmä, ruotsinkielisenä vain mobiiliryhmä
  • Masala: perinteinen ja mobiiliryhmä, ruotsinkielisenä vain mobiiliryhmä
  • Veikkola: perinteinen ryhmä

Mobiiliryhmissä hyödynnetään mobiiliteknologiaa ruokapäiväkirjan pitämiseen. Ateriat kuvataan ruokapäiväkirjaan älypuhelimella ja ryhmän jäsenet voivat kannustaa toisiaan myös sovelluksen kautta. Mobiiliteknologian yhdistäminen perinteiseen ryhmäohjaukseen on tuottanut Kirkkonummellakin erinomaisia tuloksia. MealLogger-sovellus ei toimi Windows-pohjaisissa puhelimissa.

Kirjoita lyhyt kuvaus terveydentilastasi sekä elämäntilanteestasi ja kerro mihin ryhmään haluat osallistua. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse toivomasi alueen ryhmänvetäjälle viimeistään sunnuntaina 7.1. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Lisääthän loppuun nimesi ja puhelinnumerosi (ei henkilötunnuksia). Hakemuksiin vastataan tammikuun aikana.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa

Keskustan ja Masalan alueen ryhmät:
kati.aronen@kirkkonummi.fi
(perinteinen ja mobiiliryhmä)