Keväällä 2018 Kirkkonummen terveyskeskuksessa jatkuvat elämäntapamuutosryhmät

07.12.2017 09:00

Kategoria:

Tähtäimessä ovat pysyvät elämäntapamuutokset, sairauksien ennaltaehkäisy ja kevyempi olo!

Keväällä 2018 Kirkkonummen terveyskeskuksessa jatkuvat elämäntapamuutosryhmät. Osassa ryhmistä hyödynnetään mobiiliteknologiaa ruokapäiväkirjan pitämiseen (ateriat kuvataan älypuhelimella ja ryhmän jäsenet näkevät ja voivat kommentoida niitä), osa toimii perinteisesti ilman älypuhelinta. Mobiiliteknologian yhdistäminen perinteiseen ryhmäohjaukseen on tuottanut Kirkkonummellakin erinomaisia tuloksia. Sovellus ei toimi Nokian puhelimissa eikä muissa Windows-pohjaisissa puhelimissa. Haemme nyt motivoituneita henkilöitä uusiin ryhmiin tekemään yhdessä elämäntaparemonttia!

Keskustan ja Masalan alueen asukkaille on tarjolla sekä perinteinen että mobiiliteknologiaa hyödyntävä ryhmä (ruotsinkielisenä vain mobiiliryhmä), Veikkolan alueella aloitetaan vain perinteinen ryhmä. Ryhmiin otetaan 10 henkilöä kuhunkin. Eriteemaisia tapaamisia on yhteensä 6. Ryhmät pidetään iltapäivisin terveysasemien tiloissa (Keskustan sosiaali- ja terveyskeskus ja Veikkolan terveysasema), ensimmäiset 2-3 tapaamista ovat 2 viikon välein ja loput 3-4 kerran kuukaudessa. Ryhmät alkavat tammikuussa ja päättyvät kesäkuussa 2018.

Jos olet valmis tekemään pysyviä elämäntapamuutoksia ja sitoutunut toimimaan ryhmässä terveellisempien elämäntapojen saavuttamiseksi, kirjoita lyhyt kuvaus terveydentilastasi ja elämäntilanteestasi sähköpostitse toivomasi alueen ryhmän vetäjälle jo tänään! Kerro myös oletko kiinnostunut perinteisestä vai mobiiliryhmästä. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella, laitathan loppuun nimesi ja puhelinnumerosi (ei henkilötunnuksia!). Hakemuksia otetaan vastaan 7.1.2018 saakka ja hakemuksiin vastaillaan viimeistään tammikuun aikana.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa

Keskustan ja Masalan alueen ryhmät:
kati.aronen@kirkkonummi.fi
(perinteinen ja mobiiliryhmä)