Keskiviikkokahvila ikäihmisille

Keskiviikkokahvilan vapaaehtoistoimintaa senioreille

Keskiviikkoisin klo 16 - 17.30 Kirkkotallintie 1, Ohjaamon tila (Kelaa vastapäätä)
Huom! Uusi paikka ja aika 11.9.2019 alkaen.

Tule tapaamaan muita ja kuulemaan tietoa ajankohtaisista asioista!

Kaikille avoin, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ikäihmisten kahvila. Kahvila toimii Kirkkonummen kunnan ylläpitämänä, ja kahvilan toimijat ja osa sisällön tuottajista ovat vapaaehtoisia.

Aiheet löytyvät Kirkkonummen Sanomien tapahtumapäivyristä ja www.kirkkonummi.fi/tapahtumakalenteri.

Kahvimaksu 1 euro.

Tervetuloa mukaan toimintaan, älä jää yksin!

Jos sinulla on toiveita sisällön aiheista, tai jopa haluaisit itse niitä vapaaehtoisena tuottaa (tuolijumppa, askartelu yms), niin ota yhteyttä palveluohjaajaan:

Marja Keränen ark. klo 8 - 16 puh. 050 413 7443, sähköposti: marja.keranen@kirkkonummi.fi

Kahvileipä- ja bingopalkintolahjoitukset: palvelusihteeri Jyri Räisänen puh. 040 126 9890, sähköposti: jyri.raisanen@kirkkonummi.fi

Kiitos lahjoituksista: Top Nordic Oy, K-rauta ja Citymarket Kirkkonummi, Kahvila Rosta, SubWay, Mamman Tupa, Painopalvelu Nummela ja Suomen Sokeri Oy.