Keskiviikkokahvila ikäihmisille

KESKIVIIKKOKAHVILAN VAPAAEHTOISTOIMINTAA SENIOREILLE

Keskiviikkoisin klo 16 - 17 Kirkkotallintie 1, Ohjaamon tila. (Kelaa vastapäätä)

Huom! Uusi paikka ja aika 11.9. ->

TULE TAPAAMAAN MUITA JA KUULEMAAN TIETOA AJANKOHTAISISTA ASIOISTA!

Kaikille avoin, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ikäihmisten kahvila.

Kahvila toimii Kirkkonummen kunnan ylläpitämänä, ja kahvilan toimijat ja osa sisällön tuottajista ovat vapaaehtoisia.

Kts. aiheet Kirkkonummen Sanomien tapahtumapäivyristä.

Vapaaehtoinen kahvimaksu.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN, ÄLÄ JÄÄ YKSIN!

Jos sinulla on toiveita sisällön aiheista, tai jopa haluaisit itse niitä vapaaehtoisena tuottaa (tuolijumppa, askartelu yms), niin ota yhteyttä palveluohjaaja:

Marja Keränen ark. klo 8 - 16 puh: 050 413 7443, sähköposti: marja.keranen@kirkkonummi.fi

Kahvileipä- ja bingopalkinto lahjoitukset:

palvelusihteeri Jyri Räisänen puh: 040 1269 890, sähköposti: jyri.raisanen@kirkkonummi.fi

Kiitos lahjoituksista: Top Nordic Oy, K-rauta ja Citymarket Kirkkonummi, Kahvila Rosta, SubWay ja Mamman Tupa.