Kirkkonummen kunnan kesätyöseteli

Kesätyöseteli 2022, tuki yrityksille nuorten työllistämiseen

Kaikki kunnan kesätyösetelit 2022 on jo myönnetty - Kiitos kaikille!

Toimintaohjeet yritykselle:

• Työsuhteen tulee toteutua ajalla 1.6.-31.8.2022 ja työsuhteen on kestettävä vähintään kaksi viikkoa (vähintään 10 työpäivää, 50 työtuntia).
  • Työntekijälle maksetun varsinaisen palkan tulee olla suurempi, kuin kesätyösetelin arvo (300 €).
  • Kesätyöseteli on työpaikkakohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle työnhakijalle tai työnantajalle.
  • Mahdollisia lisäselvityksiä varten on hyvä jättää kopio itselleen setelistä.
  • Mikäli kesätyöseteliä ei käytetä, pyydämme että ilmoitatte siitä välittömästi Kirkkonummen Ohjaamoon, ohjaamo@kirkkonummi.fi
  • Kun työsuhde on päättynyt, tulee täytetty ja numeroitu kesätyöseteli ja palkkaerittely palauttaa postitse tai salatulla sähköpostilla Kirkkonummen Ohjaamoon viimeistään 31.10.2022. Ohjaamo Kirkkonummi, Kirkkotallintie 1, 02400 Kirkkonummi. Ohjaamo@kirkkonummi.fi.
  • Muistathan ilmoittaa tilinumeron, jolle tuki maksetaan.
  • Maksatus yrityksille tapahtuu marras-joulukuun aikana vuonna 2022.