Kesätöitä nuorille – haut jatkuvat

13.03.2019 20:00

Kategoria: Työllisyys Yrittäjyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Nuoret

Kunta jatkaa kesätyöpaikkojen jakoa

Kesätyöpaikkojen ensimmäinen hakukierros helmikuussa ja maaliskuun alussa oli suunnattu peruskoulunsa päättäville nuorille. Työpaikkaa haki kaikkiaan 261 ja kesäseteliä 102 nuorta. Näin ollen kesätyöpaikkoihin tarkoitettuja määrärahoja jäi käytettäväksi vielä noin 60 900 euroa.

Kunta jakaa jäljellä olevan määrärahan käytettäväksi seuraavasti:

- 50 kesäseteliä, à 200 euroa myönnettäväksi vuosina 2001-2002 sekä 2004 syntyneille nuorille

- 44 kesätyöpaikkaa Kirkkonummen kunnan palveluksessa kuukauden ajaksi vuosina 2001-2002 syntyneille nuorille, palkka 800 euroa + lomaraha sekä lomakorvaus

- 6 harjoittelupaikkaa Kirkkonummen kunnan palveluksessa kuukauden ajaksi yliopistossa tai korkeakoulussa opiskeleville, palkka 1500 euroa + lomaraha sekä lomakorvaus

Haku kesätyöpaikkoihin ja harjoittelupaikkoihin käynnistetään Kuntarekryssä 15.3.2019. Hakuaika näihin kesätyöpaikkoihin ja harjoittelupaikkoihin päättyy 3.4.2019. Paikat arvotaan hakijoiden kesken, jos hakijoita on enemmän kuin tarjolla olevia työpaikkoja.

Kesäseteleitä jaetaan kunnantalon palvelupisteessä 20.3.2019 klo 8.30 alkaen niin kauan kuin niitä riittää. Henkilöllisyys todistettava seteliä noudettaessa.

Tutustu listaan yrittäjistä, jotka työllistävät kesäsetelin lunastaneita nuoria.

Yrittäjä – jos haluat työllistää nuoren kesäsetelillä, ilmoita tietosi lomakkeella. Yrittäjistä koostettu lista auttaa nuoria hakeutumaan näiden työnantajien puheille töitä etsiessään.

Kesäsetelin käyttämisen edellytyksenä on, että työllistävä yritys/yhdistys toimii Kirkkonummella, työjakso on vähintään kaksi viikkoa (35 h/vko) ajalla 1.6.-4.8.2019 ja palkan on oltava suurempi kuin kesäsetelin arvo. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Lunastaakseen työllistämistuen työnantajan tulee palauttaa kesäseteli palkkatodistuksen kanssa 31.10.2019 mennessä postitse osoitteeseen Kirkkonummen kunta /HR, PL 20, 02401 Kirkkonummi. Tietosuojasyistä emme voi vastaanottaa sähköpostitse palkkatodistuksia.

kesätyö