Kesäsetelit jaettiin loppuun

27.03.2019 09:37

Kategoria: Työllisyys Yrittäjyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Nuoret

Kesäseteli on suosittu kesätyöllistämisen tuki

Kunta jakoi tänä vuonna yhteensä 152 kesäseteliä arvoltaan á 200 euroa. Toisella hakukierroksella setelit jaettiin hyvin nopeasti loppuun.

Kiitämme yrittäjiä, jotka ilmoittautuivat kesäseteleillä palkkaaviksi yrityksiksi, tämä varmasti auttaa nuoria löytämään työnantajansa.

Kesäseteleitä ei riittänyt kaikille halukkaille, joten pyydämme ystävällisesti kaikkia teitä nuoria, ketkä syystä tai toisesta ette käytäkään saamaanne kesäseteliä, että palauttaisitte setelin joko kunnantalon palvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen: Kirkkonummen kunta, Henkilöstöyksikkö / Kesätyöt, PL 20 02401 Kirkkonummi.

Haku kesätyöpaikkoihin ja harjoittelupaikkoihin jatkuu 3.4.2019 saakka. Paikat arvotaan hakijoiden kesken, jos hakijoita on enemmän kuin tarjolla olevia työpaikkoja.

kesätyö