Kesäseteleitä jaetaan 3.4. alkaen myös Veikkolassa ja Masalassa

15.03.2018 13:12

Kategoria: Työllisyys Nuoret Yrittäjyys

Kesäsetelien jako alkaa 3.4. klo 9 kunnantalolla. Tänä vuonna järjestämme kesäsetelien jakopisteet myös Veikkolan ja Masalan kirjastoille ti 3.4. klo 15.00-16.30 ja tarvittaessa ke 4.4. klo 10.00-11.30. Setelit jaetaan noutojärjestyksessä ja niitä ei voi etukäteen varata.

 

Kesäsetelin käyttämisen edellytykset:

- Nuoren tulee olla vuosina 1999-2003 syntynyt kirkkonummelainen.
- Työllistävän yrityksen/yhdistyksen tulee olla kirkkonummelainen.
- Työsopimuksesta tulee toimittaa kirjallinen työnantajan sitoumus tai työsopimus kesäseteliä hakiessa. Voit tulostaa sitoumuslomakkeen tästä.
- Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.
- Työsuhteen tulee toteutua ajalla 1.5.-30.9.2018 ja työsuhteen on kestettävä vähintään kaksi viikkoa (10 työpäivää, 50 työtuntia).
- Työntekijälle maksetun varsinaisen palkan tulee olla suurempi, kuin kesäsetelin arvo.
- Mikäli kesäseteliä ei palauteta määräaikaan mennessä tai kesäsetelin ehdot eivät täyty, ei tukea (300 euroa) makseta työnantajan tilille

Tutustu toimintaohjeisiin tästä >>

 

Kesäseteleitä jaetaan tänä vuonna yhteensä 100 kpl, arvoltaan 300 euroa /seteli. Kirkkonummelaisten yritysten kesätyöllistämisen tuki järjestettiin kesäsetelin muodossa ensimmäistä kertaa viime vuonna. Kesäsetelit osoittautuivat suosituksi ja saamamme palautteen perusteella haluamme tarjota parempaa palvelua siten, että seteleitä voi hakea myös Veikkolasta tai Masalasta yllä mainittuina ajankohtina.

 

Tuulta purjeisiin kaikille kesätyötä hakeville!

 

Lisätietoa: tyollisyys@kirkkonummi.fi  

Kesätöihin Kirkkonummelle