Kesän coolein leiri, graffitileiri

20.03.2019 13:00

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Ilmoita lapsesi kesän cooleimmalle graffitileirille joka järjestetään 10.-14.6.2019 Gesterbyn nuorisotalolla. Leirin hinta on 100€. Hinta sisältää ruoan, opetuksen, materiaalikulut ja vakuutuksen.

Leiri toteutetaan päiväleirinä ja se soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneemmille maalaajille. Viikon aikana ohjelmassa on graffitinmaalausta, maalaustapoja ja tekniikoita, sabluunoiden tekoa sekä tutustumista katutaiteen eri muotoihin. Viikon aikana vierailemme Kirkkonummen graffitiseinällä sekä mahdollisuuksien mukaan myös jollakin toisella graffitiseinällä.

Ilmoittautuminen

Lasten ja nuorten kesätoimintoihin ilmoittautuminen on alkanut sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi tai soittamalla nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimistoon p. 040 126 9404.

Peruutusehdot

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä toiminnan ikärajat huomioiden. Leiripaikan peruutus tulee tapahtua 15.5. klo 15.30 mennessä puhelimitse toimistoomme p. 040-126 9404. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään leirikirje sähköpostitse, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.

Graffiti