Kesäloma lähestyy, ilmoita lapsesi frisbeegolfleirille

23.04.2019 08:30

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Tule oppimaan suositun frisbeegolfin salat mukavassa ja rennossa porukassa, samalla nauttien raittiista ilmasta.

Leiri soveltuu 7-13-vuotiaille aloittelijoille sekä myös vähän kokeneemmille frisbeegolfin pelaajille.

Frisbeegolfin perusperiaate on sama kuin golfissa. Välineenä käytetään erilaisia frisbee- eli liitokiekkoja joita yritetään saada heittämällä metalliseen koriin.

Leiriviikon aikana tutustutaan frisbeegolfin välineisiin ja opetetaan oikeita heittotekniikoita. Lisäksi tutustutaan erilaisiin frisbeellä pelattaviin peleihin ja rakennetaan ratoja.

Leiri järjestetään juhannusviikolla ma 17. – to 20.6. klo 10-17 Masalassa.

Hinta 100€, sisältäen lounaan, opetuksen, välineiden lainauksen ja vakuutuksen. Yhteistyössä Kirkkonummen Disc Golf Clubin ja Westside Discs kanssa.

Katso samalla myös muut kesän kerho- ja leiritarjonta https://www.kirkkonummi.fi/kaipaako-lapsesi-kivaa-tekemista-kesalomallaa

Ilmoittautuminen

www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi tai soittamalla nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimistoon p. 040 126 9404.

Ohjauskieli on suomi.

Peruutusehdot

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä toiminnan ikärajat huomioiden. Leiripaikan peruutus tulee tapahtua 15.5. klo 15.30 mennessä puhelimitse toimistoomme p. 040-126 9404. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään leirikirje sähköpostitse, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.

Frisbeegolf