KesäActionissa lapset ja nuoret päättävät itse mitä harrastavat

24.05.2019 13:00

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kesäkuussa järjestetään taas 7–17-vuotiaille lapsille ja nuorille maksutonta harrastustoimintaa, KesäActionia Veikkolassa, Masalassa, keskustassa ja haja-asutusalueilla. KesäActionissa lapset ja nuoret päättävät itse mitä harrastavat.

Ota siis ystävä mukaan ja tule pelaamaan esim. softgolfia, norsupalloa, frisbeegolfia, kinballia, futista, tennistä, katukorista, beach volleyta, sählyä, footbagia, mölkkyä ja erilaisia perinneleikkejä.  Nuoriso- ja liikuntapalveluiden ohjaajat tuovat paikalle erilaisia välineitä ja auttavat pelien alkuun. KesäActionia järjestetään mm. uimarannoilla, lähiliikuntapaikoilla, leikkipuistoissa ja koulujen pihoissa. Sadepäivinä siirrymme mahdollisuuksien mukaan sisätiloihin.

Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Voit osallistua KesäAction-kertaan oman aikataulusi mukaan ja käydä piipahtamassa tai olla mukana tapahtuman alusta loppuun.

Katso KesäActionin tarkat paikat ja ajat osoitteesta www.kirkkonummi.fi/kesaaction. Ajankohtaisimmat tiedot Facebookista Kirkkonummennuorisojaliikunta ja Instagramissa Kirkkonumminuorisojaliikunta.

KesäActionin järjestää nuoriso- ja liikuntapalvelut. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

""

kesäaction