Kerro mielipiteesi liikuntapaikoista

08.05.2019 09:00

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Liikuntapaikkaselvityksen laadinta on käynnistynyt Kirkkonummella. Selvityksen tarkoituksena on kerätä tietoa Kirkkonummen kunnan alueella sijaitsevien asuinalueiden liikuntapaikkojen käytöstä ja kehittämistoiveista. Osana selvitystyötä kerätään kuntalaisten ja liikuntaseurojen mielipiteitä kyselyillä. Kuntalaiskysely on avoin nettikysely, johon voit vastata 19.5. mennessä. Liikuntaseuroille tarkoitettu oma kysely on lähetetty seuroille sähköpostitse.

Kuntalaiskyselyyn vastaat nimettömänä. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan leffalippuja ja sarjakortteja uimahalliin, joten jätä yhteystietosi kyselyn lopussa, jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvontaa varten, eikä niitä yhdistetä vastauksiin.

Linkki: kuntalaiskysely

Lisätietoa: