Kerralla enemmän –hoitomalli

Olemme ottaneet syksyllä 2016 käyttöön keskustan terveysasemalla ns. Kerralla enemmän –hoitomallin. Mallissa tavoitteenamme on tehdä sinulle yhdellä hoitokäynnillä mahdollisimman paljon kerralla valmiiksi. Ihan aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista:

 • Jos sinulla on suussa paljon hoidon tarvetta
 • Jos aikasi on päivän viimeisessä aikaikkunassa
 • Jos henkilöstöresursseissamme on ennalta suunnittelemattomia, äkillisiä muutoksia
 • Jos samassa päivässä on suunniteltua enemmän paljon hoitoa tarvitsevia potilaita.

Miten pääset Kerralla enemmän -hoitomalliin

Ajan Kerralla enemmän –malliin saat soittamalla ajanvaraukseemme p. 09 2968 3269. Ajanvarauksen yhteydessä saat tarkan hoitopäivän sekä tunnin ns. aikaikkunan (esim. klo 9.00-10.00), jonka sisällä hammashoitosi kyseisenä päivänä on tarkoitus alkaa. Hoitoaikasi tarkentuu hoitopäivän aikana ja tarkan hoitoajan alkamisajankohdan saat tekstiviestillä 30 minuuttia ennen hoidon suunniteltua alkamista. Suosittelemme saapumaan hammashoitolaan noin 5 minuuttia ennen kuin tarkennettu hoitoaikasi on alkamassa.

Malli sopii sinulle, jos

 • olet aikuinen
 • voit tulla joustavasti ajanvarauksen yhteydessä sovittuna päivänä tietyn tunnin aikaikkunan (esim. klo 9.00-10.00) välillä hammashoitolaan saatuasi tekstiviestin tarkasta hoitoajasta 30 minuuttia ennen hoidon arvioitua aloitusaikaa
 • sinulla on mahdollisuus olla käynnillä tarvittaessa tavanomaista pidempään
 • voit ottaa vastaan tekstiviestejä
 • sinulla ei ole yleissairautta, joka estäisi hoidon toteuttamisen Kerralla kuntoon –hoitomallissa. Lisätietoja tästä saat ajanvarauksestamme.
 • et tarvitse esilääkitystä, ilokaasua tai anestesiaa hoidon toteuttamiseksi
 • sinulle sopii, että hoitavaa hammaslääkäriä ei voida ennalta sopia ja se voi vaihtua hoitojakson aikana

Saat hoitoajasta Kerralla enemmän –mallissa kolme eri tekstiviestiä

 1. viesti on ilmoitus varatusta ajasta (päivämäärä ja ns. aikaikkuna) ja se saapuu sinulle muutaman päivän sisällä ajan varaamisesta
 2. viesti tulee käyntiä edeltävänä päivänä ja muistuttaa sinua seuraavan päivän hammashoitoajasta. Se sisältää tiedon aikaikkunasta, jonka kuluessa sinun hoitosi alkaa. Se ei sisällä vielä tietoa tarkasta hoidon alkamisajankohdasta. Muistathan perua viimeistään tässä vaiheessa aikasi, mikäli ajankohta ei enää sovikaan sinulle.
 3. viesti tulee sinulle 30 minuuttia ennen arvioidun hoitoajan alkamista. Se sisältää siis tiedon tarkasta kellonajasta, jolloin sinun tulisi olla hammashoitolassa. Suosittelemme saapumaan noin viisi minuuttia ennen tässä viestissä ilmoitettua aikaa, jotta ehdit ilmoittautua saapuneeksi.

Jos sinun aikasi on varattu Kerralla enemmän –malliin ja sinulle ei ole tullut varatusta ajasta kumpaakaan kahdesta ensimmäisestä viestistä, olethan yhteydessä ajanvaraukseemme p. 09 2968 3269, jotta voimme tarkistaa yhteystietosi.