Kenelle kunnan tämänvuotinen ympäristöpalkinto? – lähetä oma ehdotuksesi nyt!

01.07.2020 10:41

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kirkkonummen ympäristöpalkinto jaetaan tänäkin vuonna. Palkinnon saajaa voi ehdottaa kunnan lomakkeella 10.8.2020 saakka. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat ehdottaa palkinnon saajaa.

Ympäristöpalkinnon voi saada Kirkkonummella toimiva yritys tai yhteisö tai kirkkonummelainen yksityishenkilö. Palkinto on tunnustus Kirkkonummen ympäristön hyväksi tehdystä, esimerkillisestä työstä joko viimeisen vuoden aikana tai pidemmällä ajanjaksolla. Palkinto myönnetään toimista, jotka edistävät ympäristönsuojelua. Toimet voivat liittyä esimerkiksi luonnon tai kulttuuriympäristön hoitoon, vesiensuojeluun, ympäristövalistukseen, energian säästöön, uusiokäyttöön, kierrätykseen sekä roskaamisen ja jätteiden synnyn vähentämiseen.

Ympäristöpalkinnon saaja julkistetaan ja palkinto jaetaan kunnan järjestämässä palkitsemistilaisuudessa elokuussa 2020.

Palkinnosta päättää raati, johon kuuluvat kunnanhallituksen puheenjohtaja, rakennus- ja ympäristölautakunnan puheenjohtaja, yhdyskuntatekniikan johtaja ja ympäristöpäällikkö.

Kirkkonummen ympäristöpalkinto on jaettu vuodesta 2015 alkaen. Lue lisää Kirkkonummen ympäristöpalkinnosta täällä

Lisätietoja antaa:

Ympäristöpäällikkö Anu Hynninen, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi, p. 040 1269 678

Vesilintu