Kehitetään kulttuuripalveluita

Tule puimaan Kirkkonummen kulttuuristrategiaa!

Kirkkonummen kunnassa tehdään nyt ensimmäistä kertaa kulttuuristrategiaa. Strategiaa tehdään yhdessä kuntalaisten kanssa ja sillä annetaan suuntaviivat kunnan toiminnalle kulttuurin kentässä vuoteen 2025.

Syysfoorumissa kunnantalolla 21.11.2019 saatiin ennakkotietoa kulttuuristrategian yleisökyselyn tuloksista. Alkutalvesta 2020 on luvassa toinen foorumi strategialuonnoksesta.

Osallistu kulttuurikeskusteluun facebookissa. Uusi Kulttuurikirkkonummi-ryhmä toimii keskustelupaikkana koko strategiatyön ajan.

Voit vielä vastata tämän sivun oikeasta laidasta löytyviin SWOT-kyselyihin, joissa kulttuuria tarkastellaan eri näkökulmista.

Kulttuuristrategian kuntalaiskyselyn ja kulttuurin nuorisokyselyn vastausaika päättyi lokakuun lopussa. Kiitokset kaikille vastanneille.

Strategiariihet olivat syksyn 2019 aikana avoimia kaikille kiinnostuneille kuntalaisille. Niissä puitiin yhdessä paikallisen kulttuurityön tärkeitä teemoja eri puolilla Kirkkonummea.

Vinjettikuvien pohjana Nina Kuukarin Kalevala-aiheinen graffiti, jonka hän toteutti Suomi100-juhlavuoden kunniaksi Kirkkonummen torin laidalle. Ohrat Volsin pellolta.