Kehitetään kulttuuripalveluita

Tule puimaan Kirkkonummen kulttuuristrategiaa!

Kirkkonummen kunnassa tehdään nyt ensimmäistä kertaa kulttuuristrategiaa. Strategiaa tehdään yhdessä kuntalaisten kanssa ja sillä annetaan suuntaviivat kunnan toiminnalle kulttuurin kentässä vuoteen 2025.

Kulttuuristrategian osallistamistyökalut otetaan käyttöön Kirkkonummi-päivien aikaan. Osallistu sinäkin kulttuuristrategiatyöhön!

1. Vastaa strategiakyselyyn ja haasta kaverisikin mukaan! Kysely on avoinna 24.8.-31.10.2019.

2. Osallistu keskusteluun facebookissa. Kulttuurikirkkonummi-ryhmä toimii keskustelupaikkana koko strategiatyön ajan.

3. Strategiariihet eri puolilla kuntaa syksyn 2019 aikana ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Niissä puidaan yhdessä paikallisen kulttuurityön tärkeitä teemoja.

4. Syysfoorumissa kunnantalolla marraskuussa saadaan ennakkotietoja kyselyn tuloksista. Alkutalvesta 2020 on luvassa toinen foorumi strategialuonnoksesta.

Kulttuuristrategian kysely, vastaa ja vaikuta

Vuorovaikutusympäristö, ota kantaa verkossa

Kulttuuririihet, tule mukaan keskustelemaan