Kehitetään kulttuuripalveluita

Tule puimaan Kirkkonummen kulttuuristrategiaa!

Kirkkonummen kunnassa tehtiin nyt ensimmäistä kertaa kulttuuristrategiaa. Strategia tehtiin yhdessä kuntalaisten kanssa ja sillä annetaan suuntaviivat kunnan toiminnalle kulttuurin kentässä vuoteen 2025.

Osallistu kulttuurikeskusteluun facebookissa. Uusi Kulttuurikirkkonummi-ryhmä toimii keskustelupaikkana koko strategiatyön ajan.

Kulttuuristrategian kuntalaiskyselyn ja kulttuurin nuorisokyselyn vastausaika päättyi lokakuun 2019 lopussa. Kiitokset kaikille vastanneille.

Strategiariihet olivat syksyn 2019 aikana avoimia kaikille kiinnostuneille kuntalaisille. Niissä puitiin yhdessä paikallisen kulttuurityön tärkeitä teemoja eri puolilla Kirkkonummea.

Vinjettikuvien pohjana Nina Kuukarin Kalevala-aiheinen graffiti, jonka hän toteutti Suomi100-juhlavuoden kunniaksi Kirkkonummen torin laidalle. Ohrat Volsin pellolta.