Kehitetään kulttuuripalveluita

Tule puimaan Kirkkonummen kulttuuristrategiaa!

Kirkkonummen kunnassa tehdään nyt ensimmäistä kertaa kulttuuristrategiaa. Strategiaa tehdään yhdessä kuntalaisten kanssa ja sillä annetaan suuntaviivat kunnan toiminnalle kulttuurin kentässä vuoteen 2025.

KULTTUURIFOORUMI 17.3. PERUUTETTU -  TAPAHTUMA SIIRRETÄÄN SYYSKAUDELLE

Kirkkonummen kulttuurifoorumi 17.3. peruutetaan, koska yli 50 henkilön yleisötilaisuuksien ja kokoontumisten järjestämistä kunnassa on suositettu välttämään toistaiseksi.

Tilaisuus siirretään syyskaudelle 2020.

Osallistu kulttuurikeskusteluun facebookissa. Uusi Kulttuurikirkkonummi-ryhmä toimii keskustelupaikkana koko strategiatyön ajan.

Kulttuuristrategian kuntalaiskyselyn ja kulttuurin nuorisokyselyn vastausaika päättyi lokakuun lopussa. Kiitokset kaikille vastanneille.

Strategiariihet olivat syksyn 2019 aikana avoimia kaikille kiinnostuneille kuntalaisille. Niissä puitiin yhdessä paikallisen kulttuurityön tärkeitä teemoja eri puolilla Kirkkonummea.

Vinjettikuvien pohjana Nina Kuukarin Kalevala-aiheinen graffiti, jonka hän toteutti Suomi100-juhlavuoden kunniaksi Kirkkonummen torin laidalle. Ohrat Volsin pellolta.