Kehitetään kulttuuripalveluita

Tule puimaan Kirkkonummen kulttuuristrategiaa!

Kirkkonummen kunnassa tehdään nyt ensimmäistä kertaa kulttuuristrategiaa. Strategiaa tehdään yhdessä kuntalaisten kanssa ja sillä annetaan suuntaviivat kunnan toiminnalle kulttuurin kentässä vuoteen 2025.

Kulttuuristrategian osallistamistyökalut on otettu käyttöön. Osallistu sinäkin kulttuuristrategiatyöhön!

1. Vastaa kulttuurin strategiakyselyyn ja haasta kaverisikin mukaan! Kysely on avoinna 23.8.-31.10.2019.

2. Vastaa kulttuurin nuorisokyselyyn ja voita leffaliput! Suunnattu 15-20-vuotiaille kirkkonummelaisille nuorille.

3. Osallistu keskusteluun facebookissa. Uusi Kulttuurikirkkonummi-ryhmä toimii keskustelupaikkana koko strategiatyön ajan.

4. Strategiariihet eri puolilla kuntaa syksyn 2019 aikana ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Niissä puidaan yhdessä paikallisen kulttuurityön tärkeitä teemoja.

5. Syysfoorumissa kunnantalolla 21.11.2019 saadaan ennakkotietoja kyselyn tuloksista. Alkutalvesta 2020 on luvassa toinen foorumi strategialuonnoksesta.

p.s. vinjettikuvien pohjana Nina Kuukarin Kalevala-aiheinen graffiti, jonka hän toteutti Suomi100-juhlavuoden kunniaksi Kirkkonummen torin laidalle. Ohrat Volsin pellolta.