Kaukopalvelu

Kaukolainaksi voi tilata aineistoa, jota ei ole kirjaston kokoelmissa.

Kaukolainoissa noudatetaan lähettävän kirjaston laina-aikoja ja muita ehtoja, kuten sitä, saako materiaalia kotilainaksi.

Jos kirjastosta ei löydy aineistoa omalla kielelläsi, voimme tilata maksutta aineistoa Monikielisestä kirjastosta. Monikielisen kirjaston tehtävänä on hankkia aineistoa sellaisilla kielillä, joiden käyttäjiä on Suomessa vähän.

Kaukolainat noudetaan virkailijalta asiakaspalvelutiskiltä henkilökohtaisella varausnumerolla, joka lukee saapumisilmoituksessa. Kaukolainat lainataan kirjastokortilla, ja ne näkyvät muiden lainojen tapaan verkkokirjastossa, mutta niitä ei voi uusia sitä kautta. Jos haluat uusia kaukolainasi, ota yhteyttä kirjastoon.

Kaukolainan hinnat

• Suomesta tilattu kaukolaina 4 € / kirja.
• Pohjoismaista välitetyt lainat 10 € / kirja.
• Muualta ulkomailta välitetyt lainat 30 € / kirja.
• Kopiomaksun määrää lähettävä kirjasto.

Kaukolainamaksu suoritetaan aineistoa noudettaessa. Myös noutamatta jätetystä kaukolainasta peritään maksu.

Toimintaohjeet

Kaukolainojen laina-aikoja tulee noudattaa! Kun haluat tilata tai uusia kaukolainan, ota yhteyttä kirjastoon tai kaukopalveluun:

Pääkirjaston kaukolainat:
kaukopalvelu@kirkkonummi.fi tai 040 126 9390.

Masalan kirjaston kaukolainat:
masalan.kirjasto@kirkkonummi.fi tai puhelimella 09 2967 2137.

Veikkolan kirjaston kaukolainat:
veikkolan.kirjasto@kirkkonummi.fi tai puhelimella 09 2967 2100.

Kansalaiset
Kirjastot
keskinäinen toiminta / lainaustoiminta, kirjastopalvelut / kaukopalvelu, kirjastopalvelut / tietopalvelu

Kaukopalveluasioissa ota yhteyttä:

Pääkirjaston kaukolainat: