Katusuunnittelu käynnistyy Vesitorninmäen asemakaava-alueella

08.08.2017 15:05

Kategoria: Kadut ja tiet

Kirkkonummen kunta on aloittamassa keskustassa sijaitsevan Vesitorninmäen asemakaava-alueen kunnallistekniikan suunnittelun.

Suunnitteluun liittyen alueella tullaan suorittamaan maastomittauksia ja maaperätutkimuksia. Maastotyöt suoritetaan vuoden 2017 kesän/syksyn aikana ja niitä mahdollisesti täydennetään suunnittelun edetessä.

Alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille pidetään asukastilaisuus, kun suunnittelu on edennyt riittävän pitkälle. Tilaisuudessa esitellään laadittuja suunnitelmaluonnoksia. Kutsut tilaisuuteen toimitetaan postitse sekä siitä ilmoitetaan Kirkkonummen Sanomissa ja Västra Nylandissa.

Lisätietoja hankkeesta antaa suunnitteluinsinööri Suvi Kylmänen (suvi.kylmanen@kirkkonummi.fi).

Yhdyskuntatekniikan toimiala
Investointipalvelut