Katujen pysäköintikieltoja selkeytettiin

26.10.2018 11:56

Kategoria: Kadut ja tiet

Kunta on selkeyttänyt pysäköintikieltoa keskustan ja Sarvvikin alueilla

Kirkkonummen liikekeskustan alueen kaduilla on voimassa oleva aluepysäköintikielto, lukuun ottamatta erikseen pysäköintipaikoiksi merkittyjä alueita ja paikkoja.  Aluepysäköintikieltomerkit ovat olleet Nummitien, Kirkkotallintien ja Haagantien alkupäissä. Kieltoalue on ollut varsin laaja eikä käyttäjillä ole välttämättä ollut varmuutta kuuluuko oma ”kotikatu” pysäköintikiellon piiriin. Liikennemerkkejä on nyt lisätty katujen alkuun lähemmäksi asukkaita. Näin autoilijan on helpompi havaita, että kadulla on pysäköintikielto.

Sarvvikissa tehdään samanlainen muutos kuin keskustassa. Sarvvikissa on nykyisin voimassa pysäköintikielto koko kunnan katujen alueella. Pysäköintikiellon havaitseminen on kuitenkin asukkaiden kokemuksien mukaan ollut hankalaa. Alueella tullaan selkeyttämään pysäköintikieltoa lisäämällä aluepysäköintikielto-merkkejä mm. Sarvvikintien ja Finnbyntien alkuun. Sarvvikin puistotien pysäköintikieltoalue-merkit korvataan pysäköinti kielletty-merkeillä.

Uudet merkit on jo laitettu paikalleen alkusyksyn aikana.

Keskustan alueen pysäköintikielto