Kantvikin nuorisotila

Kantvikin nuorisotila on kotoisa nuorisotila Kantvikin alakoulun rakennuksessa. Kantvikin nuokkarin erikoisuus on erinomaiset mahdollisuudet musiikin soittamiseen, laulamiseen ja räppäämiseen sekä omien demoäänitteiden tekemiseen bänditilan äänistudiossa nuoriso-ohjaajan opastuksella.

Kantvikin nuorisotilalla voit myös pelata mm. biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, lauta- ja konsolipelejä, lukea, kuunnella musiikkia ja piirtää. Pihamaalla voimme pelata myös katukoripalloa, jalkapalloa ja heittää frisbee-golfia.

Kantvikin nuorisotilalla toimii myös parillisten viikkojen maanantaisin kaikille vapaa bändikerho, jonne voit tulla opettelemaan musiikin soittoa, räppäämistä ja laulamista.

Kantvikin nuorisotila toimii myös Kirkkonummen Rock Academy -bändin soitto- ja tuotantotilana nuoriso-ohjaajan opastuksella.

Toimintaa osallistuvien tulee hankkia 10 euron kerhokortti, joka sisältää vakuutuksen ja oikeuttaa osallistumaan nuorteniltoihin ja tapahtumiin kaikissa kunnan nuorisotiloissa.

Toppapolku 2, 02460 Kantvik

Mikko Nissinen
nuoriso-ohjaaja
p. 040 779 4781