Kantvikin lähiliikuntapaikan suunnittelun minimessut kutsuvat 17.1. klo 16.30-19.30

09.01.2018 14:48

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kantvikin lähiliikuntapaikan suunnittelutyö alkoi viime keväänä ja nyt alustavat suunnitelmat ovat valmistuneet. Nyt on taas aika vaikuttaa ja tulla antamaan palautetta suunnitelmista Kantvikin koululle keskiviikkona 17.1. klo 16.30-19.30. Minimessuille voi saapua itselleen sopivaan aikaan tapahtuman aukioloaikana. Suunnitelmat esitellään viidellä eri esittelypisteellä mm. havainne- tai suunnitelmakuvin kohderyhmä huomioon ottaen. Alueen yleiseen ilmeeseen pääsee tutustumaan myös virtuaalimallin kautta. Minimessuilla järjestetään kaikkien osallistujien kesken arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa erilaisia liikunnallisia palkintoja.

Toukokuun 2017 minimessujen tuloksia

Toukokuussa 2017 pidetyillä minimessuilla osallistujat pääsivät piirtämään ja muovailemaan unelmiensa leikkipaikkaa, äänestämään alueen kasvillisuudesta, värimaailmasta, Hiki Liikkeelle! liikunnallisista välineistöstä ja Höntsä! toiminnoista. Myös koulun pihan kehittämiseksi järjestettiin koulun oppilaille äänestys mieluisimmista välituntitoiminnoista.

Mieluisimmat välituntitoiminnot olivat trampoliinilla hyppiminen, parkour ja kiipeileminen kiipeilytelineissä. Pienimmät lapset innostuivat muovailemaan ja piirtämään unelmiensa leikkipaikkaa, joissa mielenkiinto kohdistui mm. erilaisiin keinuihin, liukumäkiin ja palloilulajeihin. Nuorten mielestä mieluisimmat höntsäliikuntamuodot olivat jalkapallo, koripallo sekä frisbeegolf. Värimaailman osalta eniten kannatusta saivat oranssi, sininen ja keltainen. Aikuisväestö toivoi alueelle kuntoilulaitteita ja monipuolisia pelialueita jalka- ja koripalloon sekä sählyyn.

Laitetaan yhdessä Kantvik Liikkeelle!

Lisätietoa:

suunnittelupäällikkö Suvi Kylmänen
etunimi.sukunimi(a)kirkkonummi.fi

Kantvikin koulun osoite:

Toppapolku 2, 02460 Kantvik

kantvik keinu muovailuvahasta