Kantvikin lähiliikuntapaikan suunnitelmien minimessut onnistunut tapahtuma

18.01.2018 14:02

Kategoria: Lapset Seniorit Nuoriso- ja liikuntapalvelut Liikunta ja ulkoilu Asuminen ja ympäristö

Kantvikin lähiliikuntapaikan suunnitelmia esiteltiin keskiviikkona 17.1. Kantvikin koululla. Paikalle saapuneet 61 osallistujaa pääsivät katselemaan suunnitelmia mm. virtuaalimallien ja havainnekuvien avulla. Lisäksi minimessuilla nähtiin viime toukokuun äänestysten tuloksia sekä lasten muovailemia ja piirtämiä leikkivälineitä valokuvin.

Malli: FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy

Osallistuminen viime toukokuun ideointimessuihin kannatti, sillä kaikki olivat todella tyytyväisiä näkemäänsä. Minimessuilla kerättiin palautetta sähköisesti sekä kirjallisesti. Tulokset valmistuvat ensi viikolla, sillä perjantaina 19.1. Kantvikin koulun oppilaat saavat vielä kertoa oman mielipiteensä koulun pihan suunnitelmiin erillisessä tilaisuudessa.

Minimessujen tuloksia sekä tarkempia tietoja suunnitelmista päivitetään kunnan internet-sivuille myöhemmin.

Lisätietoa: suunnittelupäällikkö Suvi Kylmänen, etunimi.sukunimi(a)kirkkonummi.fi

Mimimessut järjestettiin yhteistyössä: Kirkkonummen kunnan kunnallistekniikkapalvelut, nuoriso- ja liikuntapalvelut, kunnallistekniikan kunnossapitopalvelut sekä FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy

Lasten muovailema kiipeilyteline