Kantvikin ja Masalan osayleiskaavojen rakennuskiellon ja toimenpiderajoituksen jatkaminen

13.03.2019 12:15

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunnanvaltuusto päätti 4.3.2019 jatkaa Kantvikin ja Masalan osayleiskaavojen rakennuskieltoa ja toimenpiderajoitusta kahdella vuodella tai kunnes osayleiskaavat ovat saaneet lainvoiman. Lisäksi kunnanvaltuusto päätti laajentaa Masalan osayleiskaavan rakennuskielto-​ ja toimenpiderajoitusaluetta Masalan osayleiskaavan valmisteluaineiston aluerajauksen mukaisesti.

Kunnanvaltuuston päätös määrätään astumaan voimaan 18.3.2019 ennen kuin se on saanut lainvoiman.

Kunnanvaltuuston päätös karttaliitteineen on saatavilla kunnan konsernihallinnossa, Ervastintie 2, Kirkkonummi. Lähempiä tietoja kielto- ja rajoitusalueista saa kaavoitus- ja liikennejärjestelmäpalveluilta, Ervastintie 2, Kirkkonummi, puh. 09 29671 (vaihde).

Kirkkonummi 13.3.2019

Kunnanhallitus