Kansalaisopisto

Tervetuloa Kirkkonummen kansalaisopistoon!

Kirkkonummen kansalaisopisto on kaikille avoin kaksikielinen opisto, joka järjestää opetusta yli 40 opetuspisteessä Kirkkonummella ja Siuntiossa.

Järjestämme kielten, taiteiden, kädentaitojen, yhteiskunnallisten aineiden, tieto- ja viestintäteknologian, terveyden ja hyvinvoinnin sekä liikunnan ja tanssin opetusta.

Lisäksi meillä voi suorittaa avoimen yliopiston opintokokonaisuuksia sekä osallistua taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen lasten käsityökoulussa.

ILMOITTAUTUMINEN

Kaikkien kurssien paitsi kevään liikunnan kurssien ilmoittautuminen on avoinna.
Liikunnan kevään kurssien ilmoittautuminen alkaa ma 3.12. klo 8.00.

Lisätietoja kursseista ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ.

Tutustu syksyn 2018 kursseihin TÄÄLLÄ.

Syksy

Avoimen yliopiston tarjonta lukuvuodelle 2018−2019 Kirkkonummen kansalaisopistossa

Psykologian perusopinnot (15 op)

- lisätietoja ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ.

Erityispedagogiikan perusopinnot (25 op)

- lisätietoja ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ.

Ilmoittautuminen opintoihin ma 11.6.2018 klo 8.00 alkaen https://opistopalvelut.fi/kirkkonummi/ tai puh. 040 126 9312 (ma−to 14−16, pe 9−11).

Kuntalaisen kurssitoive

Minkälaiselle kurssille haluaisit osallistua kansalaisopistossa lukuvuonna 2018−19? Jätä kurssitoiveesi TÄÄLLÄ.

Valokuvauskilpailu KAUnis Kirkkonummi voittajakuva

Syksyllä 2017 järjestetyn valokuvauskilpailun voittaja Mia Johansson kuvasi rypsipellosta kurkistavan peuran komeine sarvineen. Kuvauspaikkana on Kirkkonummen Karlsvik. Arvosteluraati koostui Kansalaisopiston ja Kuvataidekoulun henkilökunnasta.

Raati valitsi voittajakuvan, sen omaperäisyyden, hauskan näkökulman ja voimakkaan visuaalisuuden perusteella. Maisema on pelkistetty ja tilan tuntu muodostuu rypsin voimakkaan keltaisista kukinnoista. Peura on Kirkkonummella hyvin yleinen eläin ja kuvastaa siten erinomaisesti paikallisuutta. Maiseman yksinkertaisuus ohjaa huomion eläimen uteliaan kiinnostuneeseen katseeseen. Ovatko kuvaaja ja peura entuudestaan tuttuja vai muodostuiko yhteys hetkessä ja arvaamatta? Maisema on epätyypillinen, hauska ja herättää kutkuttavan tunteen siitä, mitä pelto voi kätkeä ja miten Suomen monimuotoinen luonto on yllätyksiä täynnä.

Seuraa kansalaisopistoa Facebookissa.

Seuraa kansalaisopiston kädentaitojen ryhmiä Instagramissa.

Kansalaisopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Asiakaspalvelu puhelimitse ma, ti ja to klo 13 - 16.
Toimisto avoinna ma 3.12.2018 klo 8 - 15. Muina aikoina sopimuksen mukaan.