Kansainvälistä pöhinää Masalan nuorisotilalla

23.03.2018 10:37

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Nuoret

Masalan nuorisotilalla Oskari, Joona, Iina, Tiia, Cecilia, Elias, Joel, Vilma, Jasmin ja Martta odottavat jo innolla heinäkuuta, sillä silloin Kirkkonummelle saapuu 12 ranskalaista nuorta heidän vieraikseen. 14–15-vuotiaat nuoret kuuluvat Masalan nuorisotilan KV-ryhmään, joka on hakenut ja saanut kansainväliselle projektilleen rahoituksen Euroopan komission Erasmus+ohjelmasta. Nuoret ovat suunnitelleen projektia yhdessä kahden nuoriso- ja liikuntapalveluiden nuoriso-ohjaajan kanssa.

Tänä kesänä toteutetaan nuorisovaihto Kirkkonummella ja Ranskan Fontanesissa, jonka aikana käsitellään projektin aihetta yhdessä kumppaniryhmän kanssa suunnitelluilla tavoilla, kuten toteuttamalla työpajoja ja vierailemalla eri kohteissa. Nuorisovaihdon aikana 10 nuorta Kirkkonummelta ja 12 nuorta Fontanesista viettävät viikon yhdessä Masalan monitoimitilan nuorisotilalla ja Helsingissä. Viikon jälkeen ryhmät matkustavat yhdessä Pariisin kautta Etelä-Ranskaan Fontanesin kaupunkiin.

”Projektimme nimi on SoMEDIA in our life. Haluamme tutustua nykypäiväiseen mediaan syvemmin ja pohtia sekä tunnistaa, millaisia netinkäyttäjiä ja somenkäyttäjiä itse olemme ja miten sosiaalinen media vaikuttaa meihin jokapäiväisessä elämässämme. Haluamme oppia, miten media vaikuttaa meihin ja miten me pystymme vaikuttamaan media keinoin. Nuorisovaihdossa odotamme eniten uuteen kulttuuriin tutustumista, uusien ystävien saamista ja lämpimiä reissuviikkoja”, nuoret kertovat.

Lue lisää projektista

Masalan nuorisotalon kansainvälisen ryhmän nuoret