Kaikille avoin OmaKaffila alkaa 2.11. Kirkkonummen Kipinässä

02.11.2019 10:00 - 18.12.2019 13:00

Kategoria: Vapaa-aika

Kurssin viimenen ilmoittautumispäivä: 01.11.2019 09:46

Kirkkonummen Kipinässä on vielä loppusyksylle tiedossa inspiroitumista taiteen parissa. Kuvataiteilija Soile Kortesalmi on suunnitellut maahanmuuttajien kotouttamiseen suunnatun projektin, OmaKaffilan. Toiminta alkaa la 2.11. Kirkkonummen Kipinässä. Kirkkonummen Kipinä on taiteilijoiden taide- ja kulttuuritalo, joka sijaitsee osoitteessa Vanha Sairaalantie 5 Kirkkonummi. OmaKaffila on avoinna 18.12. asti joka lauantai klo 10-13 ja projekti päättyy yhteiseen taidenäyttelyyn.

OmaKaffila on kohtaamispaikka aivan kaikille, eri ikäisille ja taustaisille ihmisille vaikka se on suunnattu erityisesti maahanmuuttajille. Jos haluat oppia kieliä ja tutustua eri kulttuureihin, tämän on se paikka! Luovan tekemisen äärellä on helppo tutustua muihin osallistujiin ja jakaa omia ajatuksia turvallisessa ympäristössä. Luovuuden avaaminen ja kehittäminen on arvokasta, sen avulla voit löytää ratkaisuja tämän hetken elämänhaasteisiin ja saada tuoreita ajatuksia tulevaisuuteen ja esimerkiksi työllistymiseen.

OmaKaffilan teema rajautuu Oma tila -teemaan ja täällä on mahdollisuus miettiä yksin ja yhdessä miltä oma elämä tuntuu, mikä on hyvin ja mitä voisi parantaa. Mitä minä tarvitsen, jotta voisin paremmin?

-Taideterapeutiksi valmistuva Mari Sarviaho on toinen työpajan vetäjä ja me molemmat olemme valmiina auttamaan kaikissa esiin nousevissa kysymyksissä. Mitään taitoja ei tarvita, tule sellaisena kuin olet ja ota kaveri tai kaksi mukaan. Maahanmuuttajille matkakulut maksetaan kuittia vastaan. OmaKaffila on osallistujille täysin ilmainen. Taidemateriaalit ja kaffittelu tulee projektin puolesta, kertoo Soile Kortesalmi.

Kaiffarissa on mahdollista viettää mukava lauantaipäivä. Voit osallistua ohjattuun työpajaan tai hengailla vapaasti mukana. Vapaamuotoisen oleilun lisäksi Kaiffarissa voi viettää aikaa esimerkiksi pelailun, tarinoinnin, musiikin ja muun yhdessä tekemisen kautta. Ehkä voimme kuulla tarinoita eri puolilta maailmaa tai jakaa osaamista kaikkien osallistujien kesken.

Lisätiedot: Soile Kortesalmi 050 431 4167