Jouluisia nukketeatteriesityksiä Veikkolan ja Masalan lähikirjastoissa

28.11.2019 12:13

Kategoria: Kirjasto

Joulukuussa Veikkolan ja Masalan lähikirjastoissa päästään seuraamaan peikkojen ja tonttujen seikkailuja nukketeatteriesityksissä. Koko perheen esitykset ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Tiistaina 10.12. Nukketeatteri Ofelia tuo Veikkolan kirjastoon Pikku peikon joulu -esityksensä. Näytös alkaa kello 18 ja kestää noin 35 minuuttia. Tarina kertoo siitä, miten pieni peikko odottaa kovasti joulua, mutta kaikki ei menekään niin kuin pieni peikko on suunnitellut. Kuka auttaa peikkoa pulassa? Tarjolla on lempeää ja rauhallista tunnelmaa tonttujen, pienten eläinten, jouluisten laulujen ja runojen kera.

Torstaina 12.12. Masalan kirjastoon saapuu Nukketeatteri Sampo esityksensä Joulu tulla jollottaa kanssa. Kello 18 alkava esitys kestää noin 45 minuuttia. Luvassa on mukaansatempaava jouluinen nukketeatterikonsertti, joka on luonut joulumieltä jo vuosien ajan. Yhdessä hellyttävän Duppaduulix-koiran, tonttuystävien ja muusikoiden seurassa valmistaudutaan joulun tunnelmaan. Tässä konsertissa viihtyvät kaikenikäiset musiikin ja nukketeatterin ystävät. Saa laulaa mukana!

Tervetuloa kirjastoon!

Jouluisia nukketeatteriesityksiä Veikkolan ja Masalan lähikirjastoissa