Joukkoaltistumisia kouluissa ja urheiluharjoituksissa - Mahdollisia korona-altistumisia kirkkonummelaisissa ravintoloissa

16.02.2021 13:37

Kategoria: Koronatilanne Perusturva

Joukkoaltistuksia kouluissa Kirkkonummella 8.-10.2.

Tartuntatautiyksikö tietoon on 14.2. tullut joukkoaltistus kirkkonummelaisessa koulussa 8.-10.2.2021. Altistuneiden määrä ei ole vielä tarkasti tiedossa, mutta altistuneita koululaisia on todennäköisesti kymmeniä ja altistuneita opettajia yli 10. Varmasti altistuneiksi tiedetyt oppilaat ja työntekijät ovat saaneet asiasta viestin Wilman kautta. Altistumisten selvittely vielä osittain kesken.

Lisäksi tartuntatautiyksikön tietoon on tullut toisessa koulussa tapahtunut altistus 8.2.2021. Kaikille 22 altistuneelle on ilmoitettu Wilman välityksellä.

Joukkoaltistus urheiluharjoituksissa

Tartuntatautiyksikön tietoon on 12.2. tullut joukkoaltistus urheiluharjoituksissa 9.2.2021 Altistuneita 13 henkilöä. Kaikki altistuneet ovat saaneet tiedon.

Mahdollisia altistumisia koronavirukselle 4. ja 5.2. Taverna Dawi -ravintolassa sekä 13.2. Kirkkonummen Pizza Service -ravintolassa

Kirkkonummen tartuntatautiyksikköön on tullut tieto Veikkolassa Taverna Dawi -ravintolassa olleesta henkilöstä, jolla on myöhemmin todettu koronavirustartunta (COVID-19). Mahdolliset altistumiset ovat tapahtuneet 4. ja 5.2.2021 klo 11.00 – 11.30.

Lisäksi tartuntatautiyksikköön on tullut tieto Kirkkonummen Pizza Service -ravintolassa olleesta henkilöstä, jolla on myöhemmin todettu koronavirustartunta (COVID-19). Mahdolliset altistumiset ovat tapahtuneet 13.2.2021 klo 17.30-18.15.

Suosittelemme kyseisenä aikana paikalla olleille oiretarkkailua ja jos henkilöille ilmenee tai on ilmennyt lieviäkin hengitystieinfektion oireita (esim. yskä, kuume, kurkkukipu) tai vatsaoireita (esim. vatsakipu, ripuli, pahoinvointi), niin on syytä hakeutua koronatestiin koronabotti.hus.fi kautta tai olemalla yhteydessä Kirkkonummen/oman kotikunnan terveyskeskukseen.

Olitko Kirkkonummen McDonaldsissa 7.2. klo 18.30-19.30?

Kirkkonummen tartuntatautiyksikköön on tullut tieto Kirkkonummen McDonaldsissa sunnuntaina 7.2.2021 noin klo 18.30 – 19.30 ruokailleesta henkilöstä, jolla on myöhemmin todettu koronavirustartunta.

Suosittelemme oiretarkkailua paikalla kyseisenä ajankohtana olleille, ja jos henkilöille ilmenee tai on ilmennyt lieviäkin hengitystieinfektion oireita (esim. yskä, kuume, kurkkukipu) tai vatsaoireita (esim. vatsakipu, ripuli, pahoinvointi), niin on syytä hakeutua koronatestiin koronabotti.hus.fi kautta tai olemalla yhteydessä Kirkkonummen/oman kotikunnan terveyskeskukseen.

Majakkalogo