Joukkoaltistumisia koronavirukselle

05.11.2020 15:17

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Koronatilanne Perusturva

Kirkkonummen tartuntatautiyksikköön on tullut tieto liikuntaharjoituksissa 27. ja 28.10.2020 tapahtuneista joukkoaltistumisista COVID-19-virustartunnalle. Altistuneita on yhteensä 24. Kirkkonummen tartuntatautiyksiköstä ollaan altistuneisiin yhteydessä, ja heidät asetetaan karanteeniin. Lisäksi altistuneita tiedotetaan tilanteesta yhteyshenkilöiden välityksellä.

Lisäksi on tartuntatautiyksikön tietoon tullut altistuminen COVID-19 virustartunnalle kirkkonummelaisessa koulussa. Altistuminen on tapahtunut 2. ja 3.11.2020 ja altistuneita on yhteensä 31. Tilanteesta ja karanteenista on tiedotettu oppilaita ja oppilaiden huoltajia Wilman välityksellä. Asuinkunnan tartuntatautiyksikkö on yhteydessä muihin altistuneisiin.

Majakka