Järjestöille ja seuroille tiedoksi 6.12. Suomi 100 -juhlatanssiaiset

13.11.2017 12:30

Kategoria:

6.12.2017 järjestetään Kirkkonummella avoimet itsenäisyyspäivän juhlatanssiaiset, jonne kaikki ovat tervetulleita! Vuosisadan juhliin on kunniavieraina kutsuttu veteraanit avustajineen sekä 100 1. luokkalaista Kirkkonummen kouluista.

Paikalle odotetaan jopa 1000 juhlijaa nauttimaan tunnelmasta ja pyörähtelemään tanssimusiikin tahtiin.

Juhliin etsitäänkin nyt innokkaita paikallisia seuroja ja yhdistyksiä pitämään buffetia. Pienellä rahalla myytävien suolaisten tai makeiden leivonnaisten tuoton saavat seurat pitää itse.

Tulkaa rohkeasti mukaan tekemään yhdessä Suomi 100 -juhlavuoden suurinta tapahtumaa! Vielä 15.11. asti ehtii ilmoittautua mukaan!

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsisimme seuraavia tietoja

- Toimijan nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot

- Suunniteltu tarjoilu, mitä tarjotaan, mikä hinta/annos

- Kuinka monta annosta toimija voi toteuttaa

- Kuinka paljon pöytätilaa tarvitaan

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: suomi100@kirkkonummi.fi

Yhteinen suunnittelukokous tarjoilun järjestäjille tiistaina 21.11.2017 klo 17, Kirkkonummen kunnantalo, 5 kerros, Kajanus.

suomi100