Ilta kuntalaisille Kirkkonummen uusista kouluista ja päiväkodeista Veikkolassa ja Jokirinteessä

28.02.2017 17:25

Kategoria: Opetus

Veikkolan ilta pidetään Veikkolan koululla keskiviikkona 8.3.2017 kello 18.00 alkaen.

Jokirinteen ilta pidetään Kirkkoharjun koulun C-ruokasalissa tiistaina 14.3.2017 kello 18.00 alkaen.

Tilaisuuksissa kerrotaan ja keskustellaan kunnan pedagogisesta suunnitelmasta, hankekohtaisista pedagogisista suunnitelmista sekä hankkeiden tämän hetkisestä vaiheesta ja etenemisestä.
Tavoitteena on kuulla kuntalaisten ajatuksia opetuksesta yleensä ja asioista, joita rakennusten sekä piha-alueiden suunnittelussa toivotaan otettavaksi huomioon.
Illassa ovat mukana varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja yhdyskuntatekniikan edustajat.

Tervetuloa vaikuttamaan!

Kala ikkunassa