Iloisia kohtaamisia koirakerhossa Masalan kirjastossa

24.06.2019 14:23

Kategoria: Kirjasto

Masalan kirjastossa kokoontui koululaisten kesäloman toisella viikolla päivittäin parin tunnin ajan koululaisten koirakerho. Kerhon järjesti Masalan kirjasto yhteistyössä Kirkkonummen kaverikoirien kanssa, ja sen suunnittelu käynnistyi jo hyvissä ajoin keväällä kirjastovirkailija Nina Serowin idean pohjalta. Kerhon teemoina olivat koirat ja koirien kanssa harrastaminen sekä yhteinen tekeminen, ja mukaan mahtui kymmenen koirista kiinnostunutta kerholaista.

Kerho alkoi päivittäin yhteisellä kokoontumisella, jossa esiteltiin kulloinkin mukana olevat koirat. Tämän jälkeen vuorossa oli yhteistä tekemistä, joka vaihteli eri päivinä. Viikon aikana muun muassa tehtiin kävelyretki läheiseen koirapuistoon ja metsään, tutustuttiin agilityn saloihin siihen varatulla alueella, kerrottiin näyttelyistä ja esiteltiin koiran turkin hoitoa. Ohjelmassa oli myös koiralle lukemista, sillä mukana oli kaksi lukukoiraa.

Kirkkonummen kaverikoirien turvalliset ja ystävälliset koirat vierailivat kerhossa päivittäin noin tunnin ajan, jonka lisäksi kirjasto oli suunnitellut muuta koiriin liittyvää puuhaa lopulle kerhoajalle. Loppupäivä kului esimerkiksi koira-aiheisen askartelun, värittämisen tai tietokilpailun merkeissä. Viimeisenä päivänä kerholaiset tekivät koirakerhon mainosjulisteita ensi vuoden varalle.

Kerhossa vierailleet koirat Skippo, Oko, Pipo, Brella, Jesse, Tessa ja Cessan ohjaajineen kiittävät kerholaisia mukavasta viikosta ja toivottavat kaikille lämmintä ja touhukasta kesää. Toivottavasti näemme jälleen ensi kesänä!

Kuva: Alisa Mourujärvi 8 v. osallistui koirakerhoon.

Alisa Mourujärvi 8 v. osallistui koirakerhoon.