Ilmoittautuminen maksuttomiin MyHobby- ja TALENT -harrastusryhmiin on alkanut

19.08.2019 12:00

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika Nuoret Lapsiystävällinen kunta

Pilatesta, tiedettä ja teknologiaa, kuntosalitoimintaa, kuvataidetta, uintia, liikunnan lajikokeiluja ja kamppailulajeja sekä monipuolisia liikuntaryhmiä. Lisäksi tulossa salibandya, parkouria, toiminnallista harjoittelua ja boulderointia. Maksuttomiin lasten ja nuorten harrastusryhmiin ilmoittautumiset ovat alkaneet. Löydät harrastusryhmät harrastushaku.fi -palvelusta hakusanalla myhobby ja talent. Lisäämme harrastuksia palveluun jatkuvasti, sillä teemme uusia yhteistyösopimuksia parhaillaan.

Kaikki MyHobby ja TALENT -ryhmät ovat maksuttomia. Näissä harrastusryhmissä on tärkeintä ilo ja onnistumisen elämykset. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kyseistä harrastuksesta. MyHobby-ryhmät on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille ja TALENT-ryhmät puolestaan lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea. 

MyHobby ja TALENT -ryhmät toteutetaan yhteistyössä vapaa-aikapalveluiden ja eri toimijoiden kanssa. Tällä hetkellä mukana toiminnassa ovat Gladius Kirkkonummi ry, KNUF r.f., Kirkkonummen Urheilijat ry, Masalan Kisa ry, Kirkkonummen Liikuntakeskus ja lisää toimijoita on tulossa.

Lisätietoa harrastuskoordinaattorilta, harrastustoiminta@kirkkonummi.fi

myhobby kuva 1