Ilmoittautuminen lasten ja nuorten hiihtolomatoimintaan on alkanut

15.01.2020 08:17

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika

Hiihtolomaviikko 8 lähestyy vauhdilla! Lapsille ja nuorille on tarjolla monenlaista upeaa toimintaa. Tulossa mm. maksutonta harrastuspakutoimintaa, avoimia nuorisotila-iltoja ja vesidisco uimahallilla sekä leirejä ja kerhoja.

Musiikki- ja studioleirillä ti 19. -to 21.2. keskitymme musiikin tuottamiseen äänistudiossa. Kantvikin nuorisotilalla (Toppapolku 2) järjestettävällä päiväleirin muotoisella kolmen päivän leirillä perehdymme musiikin esittämiseen, nauhoittamiseen ja äänitteen tekemiseen. Musiikki- ja studioleiri on suunnattu kaikille 5 lk.-17-vuotiaille, soittamisesta, laulamisesta, räppäämisestä ja musiikin tekemisestä kiinnostuneille nuorille. Leirin aikana tuotamme yhdessä leirin jokaiselle artisti-, bändi- ja musiikkiprojektille oman studiossa nuorten itse tekemän äänitteen. Musiikki- ja studioleirin ohjaus tapahtuu suomen kielellä.

Myös ma 19.- pe 21.2. järjestettävä hiihtolomakerho HIKE toimii päiväsaikaan. HIKE tarjoaa 7-11 –vuotiaille suunnattua, lyhtykestoista toimintaa Masalan monitoimitalolla (Sundbergintie 1.). Mukaan HIKE:en voit ilmoittautua 1-5 päivän ajaksi. HIKE:ssä saat iloisen mielen ja reippaan olon juuri sinulle sopivan, huippukivan toiminnan parissa. Osaavien ohjaajien opastuksella voit tehdä myös käsinukkeja, leipoa pullaa, hyppiä isolla trampoliinilla, pelata ja leikkiä. HIKE:n ohjaus tapahtuu sekä suomeksi että ruotsiksi.

Veikkolan nuorisotilalla (Koskentie 3) järjestetään Puuhapäivät ti 18.2.- to 20.2.2020. 7-11-vuotiaille suunnatuilla Puuhapäivillä pääset pelaamaan, leikkimään ja askartelemaan uusien ystävien parissa. Puuhapäiville voit ilmoittautua 1-3 päivän ajaksi. Puuhapäivien ohjaus tapahtuu suomen kielellä.

Ilmoittautuminen

Kerhoihin ja leireille ilmoittautuminen alkaa 7.1. klo 9.00 osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi tai puhelimitse nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimistoon p. 040 126 9404

Peruutusehdot

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä toiminnan ikärajat huomioiden. Leiripaikan peruutus 7.2. klo 12.00 mennessä puhelimitse toimistoomme p. 040-126 9404. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään leirikirje sähköpostitse, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.

Masalan nuorisotilalla voi jopa skeitata