Ilmoittautuminen lasten hiihtolomatoimintaan alkaa perjantaina 22.1 klo 9.00

20.01.2021 09:10

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Helmikuu lähestyy kovaa vauhtia ja sitä myötä myös hiihtolomaviikko 8!  Lapsille ja nuorille on tarjolla monenlaista järjestettyä toimintaa osaavien ohjaajien johdolla. Nuorille suunnattu avoin toiminta julkaistaan myöhemmin. Toimintaa järjestetään koronarajoitusten puitteissa ja muutokset toimintaan ovat mahdollisia.

Tarjonta:

Urheiluleiri (4.-6.-luokkalaiset)

Urheiluleiri (Keskustan väestönsuoja, Kirkkotallintie 6) järjestetään ma 22.2.- pe 26.2.2021 klo 9-16. Urheiluleiri on päiväleiri, jossa tutustutaan mm. eri palloilulajeihin kuten futsaliin ja säbään. Luvassa myös rentoa yhdessäoloa uusien ystävien sekä ohjaajien kanssa. Urheiluleirillä ohjaus tapahtuu suomeksi. Hinta: 110e osallistuja. Hinta sisältää ohjauksen, vakuutuksen ja lounaan.

Puuhapajat  (7-11-vuotiaat)

Veikkolan nuorisotilan (Koskentie 3) puuhapajat järjestetään ti 23.2.- to 25.2.2021 klo 9-16.

Ti 23.2. Leivontapaja
Ke 24.2. Askartelupaja
To 25.2. Kokkauspaja

Puuhapajoihin voit ilmoittautua 1-3 päivän ajaksi. Pajoissa toimimme päivän teeman mukaisesti, mutta myös leikimme, pelaamme ja ulkoilemme uusien ystävien sekä ohjaajien kanssa! Puuhapajoissa ohjaus tapahtuu suomeksi. Hinta 22€/päivä/osallistuja. Hinta sisältää ohjauksen, vakuutuksen ja lounaan.

Lasten hiihtolomakerho HIKE  (7-11-vuotiaat)

Lasten hiihtolomakerho HIKE järjestetään Masalan monitoimitalolla (Puolukkamäki 7) ma 22.2.- pe 26.2 klo 9-16. Hiihtolomakerhoon voit ilmoittautua 1-5 päivän ajaksi, tarpeesi mukaan. Ohjelmassa on mm. askartelua, sisä- ja ulkoleikkejä, mahdollisesti leipomista sekä retkiä. Lasten hiihtolomakerhossa ohjaus tapahtuu suomeksi ja ruotsiksi. Hinta: 22€/päivä/osallistuja. Hinta sisältää ohjauksen, vakuutuksen ja lounaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen hiihtoloman toimintoihin alkaa perjantaina 22.1 klo 9.00 osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi tai soittamalla nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimistoon puh. 040 126 9404

Peruutusehdot

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä toiminnan ikärajat huomioiden. Leiripaikan peruutus 10.2. klo 12.00 mennessä puhelimitse toimistoomme puh. 040-126 9404.

Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään leirikirje sähköpostitse, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.