Ilmoittautuminen esiopetukseen ja kouluun on alkanut

04.02.2019 08:13

Kategoria: Lapset Varhaiskasvatus Opetus

Ilmoittautuminen esiopetukseen ja kouluihin Kirkkonummella alkaa maanantaina 4.2.2019 ja päättyy 17.2.2019. Kouluun ilmoitetaan vuonna 2012 syntyneet lapset ja esiopetukseen vuonna 2013 syntyneet lapset. Kouluun ilmoittautumisen yhteydessä tehdään myös mahdollinen hakemus iltapäiväkerhoon ja mahdollinen koulukuljetushakemus.

Lukuvuosi alkaa torstaina 8.8.2019. Lue lisää lukuvuoden 2019–2020 työ- ja loma-ajoista.

Ilmoittautuminen esiopetukseen

Esiopetukseen ilmoitetaan vuonna 2013 syntyneet lapset. Ilmoitus tehdään täyttämällä sähköinen hakulomake. Lue lisää suunnitelluista esiopetuksen yksiköistä.

Esiopetukseen osallistuvalla oppilaalla on tietyin perustein oikeus maksuttomaan koulukuljetukseen. Kirkkonummella se toteutetaan avustuksena, joka maksetaan huoltajalle lapsen saattamisesta ja kuljettamisesta. Lue lisää avustuksesta.

Ilmoittautuminen peruskoulun ensimmäiselle luokalle

Ensimmäiselle luokalle ilmoitetaan vuonna 2012 syntyneet lapset. Esikoulut järjestävät kouluvierailuja lapsille, ja huoltajat kutsutaan kouluissa kevään aikana järjestettäviin vanhempainiltoihin. Lue lisää kouluun ilmoittautumisesta, kouluista ja lähikoulujen määräytymisestä.

Kouluun ilmoittautuminen tehdään Wilma-oppilashallintajärjestelmän kautta. 

Jos lapsesi on oikeutettu koulukuljetukseen, täytä myös koulukuljetushakemus. Lue lisää koulukuljetuksista.

Hakemus 1. ja 2. luokan oppilaille suunnattuun iltapäivätoimintaan

Ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille ja erityistä tukea saaville oppilaille järjestetään vapaaehtoista ja maksullista iltapäivätoimintaa koulupäivän jälkeen. Lue lisää iltapäivätoiminnasta.
Iltapäivätoimintaan haetaan sähköisellä lomakkeella ja hakuaika on 4.–24.2.2019.

Ilmoitus erityisruokavaliosta

Oppilaiden erityisruokavalio huomioidaan tarvittaessa. Lue lisää erityisruokavalioon liittyvistä periaatteista. Ilmoitus erityisruokavaliosta tulee tehdä vuosittain.

Voit myös täyttää kaikki sähköiset ilmoittautumiset ja hakemukset kirjastoissa.

Lapsen piirrustus, jossa kuva koulusta