Ilmoittautuminen digiRekryfestareille on käynnissä

26.03.2021 11:00

Kategoria: Työllisyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Yrittäjyys

Kirkkonummen digiRekryfestarit järjestetään online 7.4.2021 klo 10 - 13

Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston sekä Luckan Integrationin ja Life in Kirkkonummen kanssa Kirkkonummen digiRekryfestarit keskiviikkona 7.4.2021 klo 10 - 13.

Työnhakufestarimme kokoaa yhteen alueen työnhakijoita, työnantajia, oppilaitoksia ja työllistymistä edistäviä palveluita. Tapahtuma mahdollistaa työnantajien ja -hakijoiden tapaamisen esittäytymisten ja molemminpuolisen tutustumisen merkeissä tällä kertaa digitaalisesti. Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittautuminen on käynnissä

Festariohjelmaa valmistellaan kovaa vauhtia ja ständejä tulee päivittäin lisää.
Festaripäivä on keskiviikko 7.4.2021, mutta kahdenkeskisiä tapaamisehdotuksia voi varata jo etukäteen ennen tapahtumaa puolin ja toisin – työnhakijat yrityksiltä ja yritykset työnhakijoilta!

Tule tutustumaan työnantajiin ja työllistymistä edistäviin palveluihin sekä kuuntelemaan kiinnostavia puheenvuoroja työnhausta, opiskelusta ja yrittäjyydestä tai varaa kahdenkeskinen tapaamisaika!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://www.kirkkonummi.fi/rekryfestarit

digirekryfestarit