Ilmoittaudu Rekryfestareille

Tervetuloa mukaan Kirkkonummen Rekryfestareille!

Ti 17.3.2020 klo 10–15, LähiTapiola Sport Centerissä, Masalantie 346, Masala

Kirkkonummen kunta järjestää yhteistyössä Uudenmaan TE-palveluiden, Ohjaamo Kirkkonummen, Työmajakka ry:n ja Luckan Integration & Life in Kirkkonummi:n kanssa Kirkkonummen Rekryfestarit, joiden tarkoituksena on saattaa aktiiviset työnhakijat ja työtä tarjoavat yritykset yhteen.

Kutsumme paikalle työnantajien ja -hakijoiden lisäksi oppilaitosten sekä työllistymistä edistävien palveluiden asiantuntijoita. Odotamme paikalle noin 1500 työnhakijaa eri ammattiryhmistä.

Tapahtuma on maksuton.

Osallistuessanne tapahtumaamme näytteilleasettajana saatte näkyvyyttä markkinoinnissamme mm. sosiaalisessa mediassa, kunnan kotisivuilla, Uudenmaan TE-palveluiden tapahtumakalenterissa sekä suorapostissa työnhakijoille.

Tarjoamme teille tapahtumapaikalla messupöydän, WLAN-yhteyden sekä taukotilan klo 9–15.30.

Ilmoittauduthan sähköpostitse viimeistään 21.2.2020 tyollisyys@kirkkonummi.fi

Ilmoittautuneet yritykset >>