Ilmoittaminen esiopetukseen ja kouluun 2022

30.12.2021 06:00

Kategoria: Opetus Varhaiskasvatus Koulut Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kohta on se aika vuodesta, jolloin monissa perheissä ilmoitetaan lapsi eskariin tai kouluun. Samalla on hyvä miettiä mahdollisen koulukuljetuksen ja iltapäivätoiminnan tarvetta. Kouluun ilmoittautumisaika on 10.–23.1.2022 ja esiopetukseen ilmoittaudutaan 24.1.–6.2.2022.

Uudet koululaiset

Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoitetaan vuonna 2015 syntyneet lapset. Kouluun ilmoittaminen tapahtuu Wilma -järjestelmän kautta. Kunnan verkkosivuilta löytyy tietoa kouluun ilmoittamisesta ja Wilma -tunnusten luomisesta. Ilmoittamisaika on 10.–23.1.2022. Tunnuksia Wilmaan voi ruveta tekemään 7.1.2022 alkaen.

Koulukuljetusta haetaan 10.1.–31.3.2022.

Iltapäivätoimintaan haetaan 28.2.–20.3.2022. Toiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokkien sekä tätä vanhemmille erityistä tukea saaville oppilaille. Iltapäivätoiminta on vapaaehtoista ja maksullista.

Lisätietoa kouluun ilmoittamisesta, koulukuljetuksista ja iltapäivätoiminnasta löydät verkkosivulta Hae kouluun.

Tulevat eskarilaiset

Esiopetukseen ilmoitetaan vuonna 2016 syntyneet lapset. Ilmoittaminen tehdään täyttämällä sähköinen hakulomake Kirkkonummen kunnan verkkosivuilla. Sivuilla on myös tietoa esiopetuksesta sekä esiopetuksen alustavista järjestämispaikoista. Ilmoittamisaika 24.1. –6.2.2022.

Kaksivuotisen esiopetuksen kokeiluun osallistuvat vuonna 2016 syntyneet lapset jatkavat esiopetuksessa ilman erillistä hakuprosessia.

Lisätietoa esiopetukseen ilmoittamisesta löydät verkkosivulta Hakeminen esiopetukseen.

Ilmoitus erityisruokavaliosta

Oppilaiden erityisruokavalio huomioidaan tarvittaessa. Ilmoitus erityisruokavaliosta tulee tehdä vuosittain.

Lue lisää erityisruokavalioon liittyvistä periaatteista.

Kirkkonummen majakkalogo