Ilmoittaminen esiopetukseen ja kouluun 2021

03.01.2021 09:31

Kategoria: Opetus Varhaiskasvatus Koulut Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Lapset

Kohta on se aika vuodesta, jolloin monissa perheissä on aika ilmoittaa lapsi eskariin tai kouluun. Samalla on hyvä miettiä mahdollisen koulukuljetuksen ja iltapäivätoiminnan tarvetta.

Uudet koululaiset  

Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoitetaan vuonna 2014 syntyneet lapset. Kouluun ilmoittaminen tapahtuu Wilma -järjestelmän kautta. Kunnan verkkosivuilta löytyy tietoa kouluun ilmoittamisesta ja Wilma -tunnusten luomisesta. Ilmoittamisaika on 11.–24.1.2021. 
 
Koulukuljetusta haetaan 11.1.-31.3.2021.  
 
Iltapäivätoimintaan haetaan 1.3.–21.3.2021. Toiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokkien sekä tätä vanhemmille erityistä tukea saaville oppilaille. Iltapäivätoiminta on vapaaehtoista ja maksullista. 
 
Lisätietoa kouluun ilmoittamisesta, koulukuljetuksista ja iltapäivätoiminnasta löydät verkkosivulta:
www.kirkkonummi.fi/hae-kouluun

Tulevat eskarilaiset 

Esiopetukseen ilmoitetaan vuonna 2015 syntyneet lapset. Ilmoittaminen tehdään täyttämällä sähköinen hakulomake Kirkkonummen kunnan verkkosivuilla. Sivuilla on myös tietoa esiopetuksesta sekä esiopetuksen alustavista järjestämispaikoista. Ilmoittamisaika 25.1.-7.2.2021. 
 
Vuonna 2021 emme voi järjestää perinteisiä infotilaisuuksia huoltajille, joten huoltajat ja tulevat eskarilaiset pääsevät tutustumaan toimintaan videon välityksellä.   
 
Lisätietoa esiopetukseen ilmoittamisesta löydät verkkosivulta:
www.kirkkonummi.fi/hakeminen-esiopetukseen

Ilmoitus erityisruokavaliosta

Oppilaiden erityisruokavalio huomioidaan tarvittaessa. Lue lisää erityisruokavalioon liittyvistä periaatteista. Ilmoitus erityisruokavaliosta tulee tehdä vuosittain.

Tervetuloa kouluun, kiipeilevä lapsi