Ikäihmisten rokotukset alkavat Kirkkonummella

25.01.2021 13:58

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Koronatilanne Perusturva

Kirkkonummella päästään tällä viikolla aloittamaan vuonna 1941 ja sitä aikaisemmin syntyneiden rokotuksia. Samalla rokotetaan samassa taloudessa asuvia ikääntyneitä (1956 tai aiemmin syntyneet) henkilöitä ja omaishoitajia.

-Rokotteiden saatavuudessa on haasteita, ja nyt saamamme rokote-erä on varsin pieni. Rokotusaikoja on tämän vuoksi tarjolla rajallisesti, sanoo perusturvajohtaja Jaana Koskela. Tiedotamme heti, kun tiedämme, kuinka pääsemme etenemään rokotuksissa ikäryhmittäin. Saamiemme tietojen mukaan seuraava erä väestörokotteita saapuisi viikolla 6.

Tässä vaiheessa terveysasemalta soitetaan rokotettavaan ikäryhmään kuuluville henkilöille rokotusajankohdan sopimiseksi. Tiedotamme, kun rokotusajanvarauksia voi tehdä Uudenmaan yhteisessä sähköisessä ajanvarauksessa tai puhelinpalvelussamme.

Tämän hetken koronaviruksen ilmaantuvuusluku Kirkkonummella on 37,5/100 000 viimeisen kahden viikon ajalta. Kirkkonummella koronavirustautiin on sairastunut epidemian alkamisesta lähtien kaikkiaan 305 ihmistä.

Majakkalogo