Ikäihmisten rokottaminen jatkuu ja riskiryhmien rokotukset alkavat viikolla 7

08.02.2021 16:02

Kategoria: Koronatilanne Perusturva

80 vuotta täyttäneiden kuntalaisten rokotukset jatkuvat edelleen sitä mukaa kuin heille sopivia rokotteita saadaan Kirkkonummelle. Lisäksi viikolla 7 aloitamme 65-69 vuotiaiden määritettyihin riskiryhmiin kuuluvien rokotukset. Aloitamme heidän rokottamisensa ryhmään 1. kuuluvista kuntalaisista: potilaat, joilla on koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus tai tila.

Tarkistathan ystävällisesti ennen ajan varaamista, että kuulut vuorossa olevaan ryhmään. https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/rokotteet-ja-koronavirus/rokotusjarjestys-ja-covid-19-taudin-riskiryhmat/riskiryhmien-koronarokotusten-priorisointijarjestys

Tarkastamme rokotusryhmään kuulumisen jokaiselta vielä ennen rokotusta, joten ota mukaasi rokotukseen Kela-korttisi ja lisäksi tarvittavat mahdolliset muualta löytyvät tiedot kuulumisestasi vuorossa olevaan rokotusryhmään.

Suosittelemme varaamaan ajan rokotukseen ensisijaisesti sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta https://www.koronarokotusaika.fi/. Aikoja on tarjolla aina saapuvia rokoteannoksia vastaava määrä. Jos rokotteita ei ole tarjolla, ajanvarauksen tekeminen ei ole mahdollista. Tässä tapauksessa varausta kannattaa kokeilla uudelleen seuraavana päivänä.

Tiedotamme, kun pääsemme etenemään seuraaviin ryhmiin rokotusjärjestyksessä.

Majakkalogo